Reklama

Reklama

Rytíř v černém

(seriál)
  • Jižní Korea Black Knight (více)
Jižní Korea, 2023, 4 h 43 min (Minutáž: 45–52 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Silně znečištěná planeta Země se v dystopické budoucnosti dusí a osud lidstva závisí na neohrožených kurýrech, kteří si říkají Rytíři v černém. (Netflix)

Recenze (30)

Thalin 

všechny recenze uživatele

Ač mám korejskou tvorbu běžně docela ráda, tak tohle mi nesedlo.  Měli by se asi držet zajetých kolejí, které jim v seriálových tématech jdou a nepouštět se do takových projektů, kde je třeba propracovaný svět i nějaká logika. Ta tomuhle seriálu často velice chyběla. Něco se řeklo aby se to o chvíli později úplně ignorovalo, efekty byly kolikrát hodně mizerné a celý ten svět byl poměrně chabá kostra. Asi tam byla snaha o nějaké super post apo, ale nestalo se. A postavy mi přišly strašně ploché, až jsem některým jen přála smrt, aby konečně daly pokoj. ()

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solídne béčko v dystopickej budúcnosti. Možno som to trošku nadhodnotil ale popravde, keď som dopozeral secret invasion a to sklamanie po poslednej časti...toto je ale iný prípad. Zaujímavá myšlienka, nekompromisný kórejci, akcia a solídny svet. 6,5/10 hodnotenie a komentáre to skreslujú. Pre fanúšikov sci fi sa to oplatí pozrieť, navyše to má len 6 dielov. Odporúčam ()

Reklama

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Black Knight je zajímavě zpracovaný postapo seriál, který dokazuje, že Korejci i tohle umí dobře. Není to taková pecka, jako některá další tvorba a bez pochyb to má pár much, ale kdo zná korejskou tvorbu a obecně K-drama, užije si to. Závěr je trochu zklamáním, ale co se dá dělat. Nedá se to napasovat do top žebříčků ničeho, i tak to je docela underrated v místních poměrech a to dokazují i ohlasy ze zahraničí. Rozhodně to patří do té lepší části tvorby Netflixu. Pokud ale člověk není zvyklý na K-drama, nemusí mu to nutně sednout. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zkraje jsem to skoro vypnul. Když jsem se ale úporně proklikal asi 3 díly, tak jsem uznal, že na tom něco trochu je. Stačilo průběžně popřeskakovávat tak 50% stopáže, bo to bylo zdlouhavě zbytečné, dětinské, hloupé či po asijsku příliš ujeté. Zbytek poskytnul jakýs takýs příběh o dobru a zlu. Nic moc, no bez používání mozku budiž. (27%) ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Rytier v čiernom si ma získal. Stačilo si vopred neprečítať recenzie. Príbeh je prvoplánový a predvídateľný, ale drží pokope. Produkcia odviedla kus poctivej práce. Možno je to tým, že sa do sledovania púšťam s cieľom zabaviť sa, nie hľadať blchy. Ak blcha rastie do rozmerov slona, šetrím svoj vzácny čas života a radšej prestanem seriál/film sledovať. Tento si ma udržal po celý čas, a aj keď nedosahuje kvality vrcholového diela, hodnotím ho za to, že si ho ešte nejaký čas budem pamätať vďaka výborným hereckým výkonom. ()

Galerie (115)

Reklama

Reklama