foto

Woo-bin Kim

  • nar. 16.7.1989 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Docheong
2016 Maseuteo
2015 Seumool
2014 Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to kujira no uta
Gisooljadeul
2013 Chingoo 2
2012 Cha Hyungsa

TV seriály

2016 Hamburo aeteuthage (TV seriál)
2014 Yeonaesepo (TV seriál)
2013 Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
Hakgyo 2013 (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Baempaieo aidol (TV seriál)
Hwaiteu keuriseumaseu (TV seriál)
Kyoopideu paektori (TV seriál)
2007 Kideu gaeng (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad) - účinkující, mod.

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace