Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tato komedie je především známá jako film, v němž debutoval Jim Carrey, fenomém komediálního žánru počátku devadesátých let. K žánrovému zařazení komedie je ovšem nutné dodat přívlastek hororová - krvežíznivá upírka ze současného Los Angeles se zde totiž pokouší najít tři panice, jako ostatně každý rok, aby zůstala naživu a zachovala si mladistvý vzhled. Pokud se jí to nepodaří do Halloweenu, čeká ji jistá smrt. Hraběnku však trápí jeden problém: je už jí 400 let, a pokud chce stále vypadat jako mladice, musí mít do Halloweenu tři panice - zbývá již však jen týden. Posílá svého sluhu Sebastiana a další tři níže postavené upíry, aby ji kýženého panice našli. To však není v Los Angeles žádná hračka. I Marka souží menší trápení. Strašlivě touží po sexu s Robin, ta si ale dává na čas. Markovi potrhlí kamarádi Jamie a Russ jej přesvědčí, aby odjel do Hollywoodu a někoho tam sbalil, a tak se Mark seznamuje s hraběnkou, která je zde rovněž na lovu. Robin se bude divit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako film dobrý, jako komedie výborný, jako horror škoda slov - což celkově dohromady dává lehce nadprůměrný zážitek, u kterého se i docela zasmějete. Líbil se mi hlavně ten sebeparodický upírský humor (když se např. dohadují, proč bude mít Carrey nejlepší rakev, nebo když si Carrey přes den doma dáchne v bedně na hadry). Párkrát jsem se zasmál nahlas, ale úsměv jsem měl na ksichtě takřka celej film a to se tak často nestává. Navíc jsem mohl opět ukojit svou úchylku po osmdesátých létech... Film má výbornou hudbu a i Carrey párkrát předvede něco ze svého pozdějšího repertoáru (např. když přijde navštívit svou holku do obchoďáku). Jako jednoduchá oddechovka dobrý film. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další s běžných komedií o školácích co si chtějí vrznout (konečně) , ale vyberou si špatně aspoň jeden z nich (či spíše si ho někdo vybere) krásná upírka co potřebuje panice a jeho krev, ale musí se trikrát napít, což se zdá být lehké, ale zdání klame.... Kluk má svojí přítelkyni, která se o něho bojí a samozřejmě dva kámoše , kteří jsou mu stále nablízku a tak jsme svědky spoustu bláznivývh situací. Kemedie nijak nevybočuje z normálu , ale ani nic zajímavého nenabízí, někdy v noci je to odstojné. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova netradicni Carreyovka, coz je dany ale tim, ze to je jeden z jeho prvnich filmu a tvurci asi netusili, co dokaze predvest, takze mu nedavaj moc prostoru pro naky exhibice, ale obcas precejen hodi nakej uchylackej vyraz a predvede brutalni tanecek. Co se tyce pribehu, ten mi prisel celkem originalni a zabavnej, ale spis takovyto, ze se celou dobu usmivate, nez ze byste se vylozene zasmaly, ale par vostrejch scen se tu precejen najde a vrchol vseho je asi spadly mejdlo ve sprse. Co se tyce ostatnich hercu, nikdo koho bych znal tu nehraje, ale dva Carreyho kamosi jsou fakt hodne vyzivny, jejich baleni holek bylo fakt brutalni. Celkove se jedna o takovou pohodovou zabavu s obcas dobrym vtipem, sviznym tempem a prijemnou hudbou, ale jelikoz se tu Carrey jeste kroti a hraje vicemene normalniho kluka, i kdyz posledniho panice ve meste, proste to neni takovej masakr. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladík Mark Kendall je silne frustrovaný tým že vo veku dvadsaťjeden rokov je stále panic. Aj keď má vážny vzťah so svojou priateľkou Robin, ku súloži to ešte nedotiahli. A tak sa jedného letného večera vydá spolu s dvoma kamarátmi do Hollywoodu, aby tam našiel ženu, ktorá ho zasvätí do tajov milovania. Pri tomto nerozvážnom dobrodružstve padne do spárov zmyselnej upírky. Po noci strávenej s ňou sa začne i z neho pomaly stávať vampír. Americká teenagerská komédia "Once Bitten" si zaslúži pozornosť predovšetkým preto, že sa jedná o prvý celovečerný kinofilm, kde hlavnú úlohu stvárnil herec Jim Carrey. ** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi Jima Carreyho a upíří komedie, tak by jste si tohle neměli nechat ujít. Přestože film není bůhvíjak skvělý najde se zde několik velice povedených momentů a slušných hereckých výkonů. Navíc je to další důkaz, že panictví je dost na obtíž a tak s tím koukejte něco udělat. Nebo se vám může stát, že se dostanete do hledáčku nažhavené upírky, což na jednu stranu může být skvělý zážitek, ale zaděláte si i na větší množství problémů. Myslím si, že tento snímek rozhodně není ztráta času, ale ani žádné velké terno, které bych si musel pouštět pořád dokola. Prostě takový normální průměr. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Skupina 3-Speed, která nazpívala úvodní píseň, si ve filmu dokonce zahrála cameo. Scény s ní však byly vystřiženy. (Terva)
  • Scenárista Jeffrey Hause chtěl do hlavní role obsadit Michaela J. Foxe. Producent Samuel Goldwyn Jr. byl však proti a prosadil si Jimma Carreho. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama