Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Chocolatin

Chocolatin (hodnocení, recenze)

Pohodový filmík na večer. Úžasné souboje Jackieho Chana - ten chlap je boží.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Celkově je to jeden z nejlepších soubojů ne jen Jackiho filmů, ale celkově vůbec všech, těžko najdete lepší, jen některé na stejné úrovni...

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Souhlasím, ty souboje jsou skvělé... A ten závěrečný je naprostá lahůdka, přesně z těch důvodů, které vyjmenovává Jedlin.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

to priamé vykrádanie cosntnerovho Vzkazu v láhvi je obdivuhodné

 (hodnocení, recenze)

Jsem Jackieho fanda, takže nejsem objektivní - to na rovinu. Je to sice trochu jiný film, než Jackie normálně dělá, ale i tak jsem spokojený - a už jde o herce či scénář. Souboje? Vlastně je tam jen jeden - ten poslední. Ale zase ten stojí za to. Upřímně, je to jeden z mála soubojů, kdy nejde o pomstu, vítězství apod. Prostě dva machři si to rozdají a vy můžete fandit oběma. Kde jinde tohle je (snad na konci Rockyho IV, ale stejně to tam střihnou).

Reklama

Reklama