Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Hlavně je to prostě parodie, hodně lidí co si hrají na vážné to jaksi nepochopili, není to nejlepší komedie Jackiho to ani náhodou, já viděl lepší, jde o to že tohle je parodie a zatraceně dobře vydařená!!! mé hodnocení za 5...

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Jedna z nekomediálnějších Chanovek. A to se divím, že film má nízké hodnocení. Asi hodně diváků nepochopila Asijský humor.

duhovnik

duhovnik (hodnocení, recenze)

Film City Hunter je absolútny a jedinečný klenot medzi filmami - je to asi jediný film pri ktorom si budete trieť oči a rozmýšľať či pozeráte anime alebo hraný film. Sú v ňom klasické triky z anime filmov, ibaže sú robené hercami. Tento film si zaslúži hodnotenie 94% - žiaľ je príliš veľa ľudí ktorí nepoznajú súvislosti a preto nevedomky znižujú hodnotenie tohto majstrovského diela.

Strumpadlo

Strumpadlo (hodnocení, recenze)

ake roznorode hodnotenia..bud za jednu,alebo za pat hviezd..hmmm,teraz sa rozhodni,ci to pozries:DDD

Hejtman

Hejtman (hodnocení, recenze)

Je to asi Jackieho nejujetější film co sme viděl a to sme viděl skoro všechny :-)))

Rigs

Rigs (hodnocení, recenze)

Tak tohleto je nejšílenější komedie, kterou Jackie natočil. Poprvé sem to viděl teprve nedávno a opravdu to stálo zato, ten Street fighter neměl chybu.

Reklama

Reklama