Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (75)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zase fail prekladačov u distribútora. Zjavne to ani nevideli, lebo amatér nebol. Lašóóó, pí si to a toč aj naďalej. Cítim z teba, že nie si úplny kokot, vieš si urobiť srandu, necpeš všade zberačov a s tou cicou vám to ladí. Pokiaľ nemá tie divné vlasy, vtedy vyzerá zle. Takže si jeden z mála tvorcov, ktorého komédie sa dajú pozerať, dá sa tam zasmiať, máš skvelú kameru a strih a nesereš sa do politiky. Udrž si to! 3 z 5 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Technicky, kastingovo, výpravne, humorne, akčne, uletene, vtipne vymakaný snímok. Philippe Lacheau je borec a čo natočí a v tom aj zahrá on a jeho partia (Boudali a sexi Fontan), tak to stojí za to. Neťahá sa na nich ani zbytok inak kedysi výbornej francúzskej komediálnej produkcie a USA už vôbec. Toto je momentálne za posledné desaťročie komediálna špička a ostatný sa môžu len smutne z diaľky na nich pozerať. Tri roky som čakal, kým sa nájde niekto, kto to nadabuje a slovenský dabing tomu sadol ako uliaty. Neskutočné scény, kde originalita nepozná medzí, pritom tie akčné boli tiež na ultra vysokej úrovni. Ale to najhlavnejšie a to komediálna a totálne uletená zložka filmu, tak to doslova súperilo s najsilnejším protivníkom a to Alibi.com. Toto bude raz legendárna partia, len tomu treba dať pár rokov, aby ich spoznal celý svet a nie len pár skalných fanúšikov mimo Francúzska. A ešte stále čakám, kým sa Slovákom alebo Čechom rozjasní a predabujú aj Babysitting 1, pretože je to doslova hanba, že k tomu doteraz nedošlo po toľkých rokoch čakania. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Sice jednoduché, ale přitom žánrově naprosto čisté. Akční scény, kamera, střih-za to by se nemusel Hollywood stydět. Navíc je to odlehčené, a ztřeštěné, ale přitom ne hloupé a některé vtipy jsou prostě ultimátní. Obsazení fajn, dlouhé akorát. Tahle partička má sice výkyvy v kvalitě humoru, ale tohle se povedlo. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně rozčarovaná z toho, že už i ve Francii se točí nevkusné sexistické komedie. A taky se fakt nedokážu popadat za břicho při pokusu o vtip, kdy jeden z divnotýpků chce zahřát prochladlého křečka v mikrovlnce, aniž by mu došlo, že to nepřežije a pak se strašně diví, když dojde k jeho vznícení. Pokud humor takto zoufalým způsobem pokulhává, mohli si tvůrci dát alespoň trochu záležet na vystavění kloudného příběhu, který bohužel absentuje. Ba dokonce ani hudební doprovod mě ničím neoslovil. (35%) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jste na super párty se skvělýma kočkama, všichni se baví, alkohol teče proudem...jenže vy jste ten nebožák, který musí zůstat střízlivý, protože slíbil že všechny rozveze do jejich domovů. Sledujete jak se všichni smějí stupidním fórům, uzavírají absurdní sázky a holky hrají driblovanou s vlastníma kozama. Všichni hubu od ucha k uchu...paráda. A vám, střízlivému hovadu nepříjde nic z toho vtipné...vlastně je vám za ně trapně a nechcete tam být. Tak nějak jsem si připadal při sledování tohoto filmu. Infantilní, hloupé fórky, pitomá a primitivní zápletka...posledních cca 20 min. už jsem ani nedokoukal. Připravil mě covid o smysl pro humor? Kdoví, ale aspoň takto po paměti se mi to úplně nezdá. Pravděpodobnější je, že jsem svoje nároky, ani vzhledem k nízké úrovni současných komedií, prostě nesnížil. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Na samom konci priamo za Laurou (Élodie Fontan) a Nickym (Philippe Lacheau), ktorí si to nevšimnú cez obrazovku, preletí vrana a zakráka. Vrana sa často objavuje v ázijských anime, pričom zdôrazňuje momenty osamelosti postáv. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama