Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Předně...Tohle není film. Je to "něco" natočené kamerou. Běhají tam nějací uřvaní lidé a Jackie Chan. V měřítkách paskvilu těžko překonatelná záležitost. A hlavně člověk se řeže od začátku do konce. Jako bonus obsahuje neodolatelnou parodickou scénu na Street Fightera, které se budete smát, až vám prasknou oční bulvy. Kdo objeví "genialitu" tohoto díla, je mu jasné proč pět z pěti. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Když jsem korejskému City Hunterovi dala 3*, tak tady nemůžu jít níž, i kdyby to bylo sebehorší, protože na rozdíl od korejské adaptace, se tohle už na první pohled nebere vážně. Je to hloupé, vcelku bez děje, s neskutečně stupidními dialogy (kterým český dabing rozhodně nepomohl), ale na druhou stranu, jako komedie to většinou funguje. U některých scén jsem se křenila jak idiot. A co se týče bojových scén.... typický Jackie se zajímavými a vtipnými choreografiemi. A to že tu spousta věcí nedává smyl? Vem to čert, hlavně, že je to sranda:) ()

Reklama

Beatle 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková kravina, že se u toho nejde smát od začátku do konce. Zajímavost dějové zápletky je nulová, nakládání se ženami, jako s kusem hadru-nábytku-zbraně je v Hong Kongu asi obvyklé, proto mě to nepřekvapuje. Nejsou k vidění ani typické extra vtipné Jackieho soubojové variace, ale stejně jsem se z nějakého důvodu skvěle bavila :) Souhlasím s uživatelem Matty - i já jsem byla pod vlivem 3 paralenů a jednoho nalgesinu :D ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

City Hunter je adaptací japonského comicsu o svérázném detektivovi Ryu Saebovi, kterého ve filmu ztvárnil Jackie Chan... nevím zda je comicsová předloha šílená (i když japonci jsou schopní všeho ;), ale film je rozhodně to nejpodivnější na co můžete v Chanově filmografii narazit. Ryu (Jackie) získal další případ a vydává se hledat dceru japonského tiskového magnáta. Ta před ním uteče na luxusní zaoceánský parník plný milionářů, který se zrovna chystají přepadnout teroristé pod vedením Richarda Nortona. Příběh je ale to poslední o co v téhle bláznivé akční jízdě jde... Nevím jak tenhle film popsat, ale je to něco mezi komediálním úletem a naprostou parodií... Na každém kroku je nějaká narážka nebo vtipná (popř. k absurditě dovedená) situace, pokud se rovnou nebudete smát na celé kolo, garantuji vám, že po dobu sledování filmu budete mít ve tváři minimálně lehký úsměv. V kulometné záplavě humoru se neztratí ani kvalitní akční scény (s poměrně působivými parodiemi Street Fightera (ta je obzvlášť šílená) a "Game of Death"), Gary Daniels a konečně i Richard Norton ukáží, že nejsou žádná ořezávátka. Máte odvahu vydat se na ultra rychlou jízdu, která vás během 95 minut proveze světem ve kterém není nic bráno vážně? Vydrží vaše bránice hodinku a půl intenzivní masáže? Chcete Jackieho v nejlepší formě ve fantastických akčních scénách? Pokud jste řekli třikrát ano, neváhejte a City Huntera si nějak opatřete. Je to sice velká ulítlost, ale určitě se vám bude líbit. 80% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +výborný a hravý soundtrack, tak moc střeštěné, až je to zábavné, dobrá choreografie, parodie na Street Fighter, kočky -dlouho mi trvalo, než jsem tomu přišel na chuť, je to obrovská střeštěnost/// Na tohle potřebujete hodně silněj žaludek, hodně trpělivosti, mozek odstěhovat na druhej konec světa a vůbec o tom filmu nepřemýšlet. Jackie má hodně akční, bláznivé a trhlé filmy a tento nad nimi ještě viniká. Později jsem si však na bláznivé tompo zvykl a docela se i bavil. Nejlepší byla asi parodie na Street Fighter./// Celkem 69%/// ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Existují minimálně tři sestřihy filmu. Nejdelší obsahuje navíc scénu hudebního vystoupení oproti prostřednímu a v českých kinech nikdy neběžel a nebyl ani nadabován. Prostřední sestřih byl uveden v našich kinech a je nejběžněji k zhlédnutí. A nejkratší se tu a tam objevuje na kabelové televizi a je na něj pořízen český dabing. Od prostřední se liší např. vystřižením prakticky celého závěrečného souboje, ze kterého je ponechán pouze jeho začátek a vyvrcholení. (Dzin01)
  • Po uvedení se Jackie Chan od filmu distancoval a v tisku osočil i režiséra Jing Wonga. Ten proto ve svém dalším filmu Velké riziko (1995) vytvořil postavu, jež Jackieho Chana zesměšnuje. (Raztubyl)
  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama