Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

HKstars 

všechny recenze uživatele

City Hunter je adaptací japonského comicsu o svérázném detektivovi Ryu Saebovi, kterého ve filmu ztvárnil Jackie Chan... nevím zda je comicsová předloha šílená (i když japonci jsou schopní všeho ;), ale film je rozhodně to nejpodivnější na co můžete v Chanově filmografii narazit. Ryu (Jackie) získal další případ a vydává se hledat dceru japonského tiskového magnáta. Ta před ním uteče na luxusní zaoceánský parník plný milionářů, který se zrovna chystají přepadnout teroristé pod vedením Richarda Nortona. Příběh je ale to poslední o co v téhle bláznivé akční jízdě jde... Nevím jak tenhle film popsat, ale je to něco mezi komediálním úletem a naprostou parodií... Na každém kroku je nějaká narážka nebo vtipná (popř. k absurditě dovedená) situace, pokud se rovnou nebudete smát na celé kolo, garantuji vám, že po dobu sledování filmu budete mít ve tváři minimálně lehký úsměv. V kulometné záplavě humoru se neztratí ani kvalitní akční scény (s poměrně působivými parodiemi Street Fightera (ta je obzvlášť šílená) a "Game of Death"), Gary Daniels a konečně i Richard Norton ukáží, že nejsou žádná ořezávátka. Máte odvahu vydat se na ultra rychlou jízdu, která vás během 95 minut proveze světem ve kterém není nic bráno vážně? Vydrží vaše bránice hodinku a půl intenzivní masáže? Chcete Jackieho v nejlepší formě ve fantastických akčních scénách? Pokud jste řekli třikrát ano, neváhejte a City Huntera si nějak opatřete. Je to sice velká ulítlost, ale určitě se vám bude líbit. 80% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že mnoho hodnocení tohoto filmu je tak rozdílných, protože film je to hodně ujetý. A v tomto případě, hodně ujetý, znamená brutálně ujetý:-) Tady se asi Jackie totálně vyřádil a na výsledku je to znát....a pro mě v tom dobrém slova smyslu. Podle mě je to asi jeho nejlepší komediální role a zároveň soubouje jsou docela nápadité a zábavné. "To je moje přítelkyně!!" "Jak si mi to řekl?" "...ty zrůdo..." :-) 80% ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nic pro toho, kdo bere film vážně a hledá v něm niterné prožitky. Protože toto je do extrému vyhnaná groteska plná šílených nápadů, infantilních vtípků, geniálních soubojových skopičin a turbonadsázky. Po výborném prologu sice přijde poněkud slabší rozjezd, ale právě ten vám poskytne čas naladit se na správnou frekvenci, takže v okamžiku, kdy se hrdinové ocitnou na lodi a rozjede se téměř nepřetržitá a notně ztřeštěná akce, můžete si naplno vychutnat grandiózní zábavu, která nemá daleko do řádění Toma a Jerryho. Ovšem s tím, že Tom a Jerry si nikdy netroufli na tak nic tak ujetého jako je třeba videoherní souboj. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Ryzí drahokam nekomediálnějšího Jackieho hraní. Místy už to sice zacházelo do vod trapnosti, ale je třeba říct, že si tady ze sebe Jackie dělá blázna a ještě si to užívá. Na film budou rozporuplné názory, záleží na úhlu pohledu diváka. Já se budu držet zlatého středu, protože přesně tam tahle fekální zvrácenost patří. 45%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kedysi bol City Hunter môj obľúbený film s Jackie Chanom. Hneď po Drunken Masterovi. Lenže vracať sa k jeho starým filmom je pre mňa celkom smutné. Už som to tu písal niekoľko krát, ale mám pocit, že som sa postupne vymanil z jeho cieľovej skupiny a tie filmy ma aj napriek určitým kvalitám nevedia potešiť rovnako, ako keď som bol mladší. City Hunter síce spĺňa všetky atribúty komiksu a animé z ktorého vychádza(hoci som ním nedotknutý), je to správne šialené a neberie sa to vôbec vážne. Eskapády sú preexponované až za hranicu únosnosti a tým pádom sa tento film stáva do značnej miery funkčný len dovtedy dokým mu tú šialenosť budete tolerovať. Je to film, ktorých Jackie zase nemá až tak veľa. Tu sa tvorcovia utrhli z reťaze a hoci je to miestami nápadité a aj úsmevné, zostáva z toho celkom nepríjemná pachuť náležiaca filmom, ktoré rýchlo zostarnú. Kedysi som to mal na 4 až 5*. Teraz by si to objektívne zaslúžilo 2*. Dávam ale priemer, kvôli nádhernej Kumiko Goto, ktorá veľa vecí zachraňovala, už len svojou prítomnosťou. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)
  • Během závěrečného souboje použije proti Ryovi (Jackie Chan) hlavní padouch modifikovanou pistoli Beretta m93R, kterou používal hlavní hrdina filmu RoboCop (1987). (Stejšn)

Reklama

Reklama