Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

cyright 

všechny recenze uživatele

Co do příběhu a scénaře je tenhle Jackieho film nadprůměrně estúpido. Divák takřka cítí, jak mu při sledování klesá IQ. Na druhou stranu akce je naopak nadprůměrně svěží a vychytaná a naštěstí je jí tam hodně. Takže na dialogy klidně ztlumte zvuk nebo přetáčejte, protože ty nadupané a vtipné bitky a neuvěřitelné kaskadérské kousky za to stojí. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Bez plnohodnotného deja, bez štipky humoru, všetky pokusy oň skôr spôsobujú úškrn alebo pocit trápnosti, herci v ťažkých kŕčoch, mínusová hudba. Bitky sú typicky chanovské, sú pichnuté všade, dobre sa na to díva, no človek sa toho pomerne rýchlo preje. Je tu toľko načatých a pritom nedokončených línii, až by jeden neveril. Z filmu značne dýcha východný štýl točenia, ktorý človek príjme alebo zavrhne. Výsledok - 2* a nikdy viac! ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od názoru, že je tohle nejlepší Chanův film, bych já řekl, že je nejhorší. Dvě postavy mi tu lezly na nervy a souboje byly velmi chabé. Zdálo se mi, že Chan zde nevyužívá všechno možné jako je tomu v jiných filmech. Ale zase musím přiznat, že jsem jich zase tak moc neviděl. Nu a protože jsem popojížděl, měl bych dát odpad. Jenže to si film nezaslouží, protože pár scén ušlo. Takže dám tu dvacítku. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne dycky bavil. Tady je skvělá ukázka vtipu a akce, tak jak to Jackie umí. Ten příběh ale taky není žádná hrůza, dá se to. Dycky mne rozveselí to vznášedlo, to je prostě geniální a taky bych se s tím chtěl projet. Je to dobrá zábava. A je dost možný, že Jackieho filmy asi trochu nadhodnocuji, mám pro něj slabost a dycky mne bavil. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takhle mám Jackieho fakt rád!! Jednoduchý děj, umírněný a přijatelný humor, perfektní akční a kaskaderské kousky a naprosto špičkové martial arts scény ... Bojových scén sice není moc, ale těch pár "fightů", které zde Jackie předvede, je fakt bomba a nezadá si ani s aktuálně "úřadujícím Tonnym Jaa" ... nebo je spíše krásně vidět, od koho si Tonny bere ve svých filmech inspiraci ... Každopádně už ta krátká scéna na začátku filmu, kdy nám Jackie předvede, jak se trénuje kung-fu na tom "dřevěném panáku" známého z tolika martial arts filmů, mi vyrazila dech ... Tak neskutečně rychlý ruce a kadenci úderů jdoucích po sobě jsem viděl naposledy (a pouze ...) v Ip Manovi (2008)... Naprosto výbornej akční nářez, který vyloženě dostojí svému názvu ... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Hoci bol film nakrúcaný primárne pre západné publikum, bolo veľkým prekvapením, keď sa po premiere dostal na čelo amerického box office. Celkovo zarobil sympatických 32 mil. dolárov. (Puol)
  • Později si svůj kotník zvrtl i režisér Stanley Tong, který tak při kompletaci filmu chodil o berlích. (SG-1)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „A Good Conscience“ nazpíval Jackie Chan. V americkém sestřihu filmu chybí. (Rominator)

Reklama

Reklama