Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takhle mám Jackieho fakt rád!! Jednoduchý děj, umírněný a přijatelný humor, perfektní akční a kaskaderské kousky a naprosto špičkové martial arts scény ... Bojových scén sice není moc, ale těch pár "fightů", které zde Jackie předvede, je fakt bomba a nezadá si ani s aktuálně "úřadujícím Tonnym Jaa" ... nebo je spíše krásně vidět, od koho si Tonny bere ve svých filmech inspiraci ... Každopádně už ta krátká scéna na začátku filmu, kdy nám Jackie předvede, jak se trénuje kung-fu na tom "dřevěném panáku" známého z tolika martial arts filmů, mi vyrazila dech ... Tak neskutečně rychlý ruce a kadenci úderů jdoucích po sobě jsem viděl naposledy (a pouze ...) v Ip Manovi (2008)... Naprosto výbornej akční nářez, který vyloženě dostojí svému názvu ... ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Bez plnohodnotného deja, bez štipky humoru, všetky pokusy oň skôr spôsobujú úškrn alebo pocit trápnosti, herci v ťažkých kŕčoch, mínusová hudba. Bitky sú typicky chanovské, sú pichnuté všade, dobre sa na to díva, no človek sa toho pomerne rýchlo preje. Je tu toľko načatých a pritom nedokončených línii, až by jeden neveril. Z filmu značne dýcha východný štýl točenia, ktorý človek príjme alebo zavrhne. Výsledok - 2* a nikdy viac! ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film s mojim obľúbencom Jackie Chanom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má veľmi jednoduchý príbeh o mužovi, ktorý sa dostane do pozornosti miestneho gangu a neskôr aj mafii, ale ako to už pri Jackie Chanovi býva, aj ten najjednoduchší príbeh je zárukou dobrej zábavy. Akcie tu je optimálne množstvo, ale tie lepšie súboje sú hlavne v prvej polovici, v druhej sa akcia zmení skôr na iné typy. Najviac sa mi páči akcia v hlavnom sídle gangu, čo predstavuje typický typ Jackieho Chana, teda k boju využíva aj kreslá alebo chladničku a počas tejto scény ma najviac zaujalo Chanovo bránenie protivníkovi vziať fľašu na udretie, ale dosť sa mi páči aj prvý súboj v obchode, ktorý pôsobí drsnejším dojmom. Spomenúť musím aj finálnu akciu so vznášadlom, pretože akcia typu veľký dopravný prostriedok prechádza mestom a ničí všetko pred sebou poteší vždy. Narozdiel od väčšiny filmov Jackieho Chana tu nie je skoro žiadny humor, ale je skôr drsnejší a hlavný hrdina je dokonca aj v jednej scéne úplne krvavý. Jackie Chan sa túžil dostať do Hollywoodu a týmto filmom sa mu to podarilo. Síce patrí medzi jeho lepšie americké filmy, ale väčšine z jeho Hong Kongskej tvorby sa nevyrovná. 73% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne dycky bavil. Tady je skvělá ukázka vtipu a akce, tak jak to Jackie umí. Ten příběh ale taky není žádná hrůza, dá se to. Dycky mne rozveselí to vznášedlo, to je prostě geniální a taky bych se s tím chtěl projet. Je to dobrá zábava. A je dost možný, že Jackieho filmy asi trochu nadhodnocuji, mám pro něj slabost a dycky mne bavil. ()

ouf 

všechny recenze uživatele

Výborný Jackie se stále vynikajcí formou ,o které by se dali psát romány , ostatně ,když jsem viděl , jak na oslavě tušim 57 narozenin hodil salto vzat v obleku , stále funkční Blázen.Jackie si mě v tomto snímku získal impozantní až mýticky ochranitelskou scénou kdy vyprovodil pankáče z penáče ,ostatně mě na něm nebavý když zachází se svým přitroublým vtipem za pomyslné hranice ale naopak když přechází do fáze promlouvající trochu víc prožile jako třebaz ve filmu Karate kid2010 ale to je podmíněno i věkem a hlavně věkem. On sám tvrdí ,že jen díky tomu praštěnýmu , přihlouplímu Jackiemu se dostal na světlo , tady se setkávají oba dva současně což působí dobře. Scénář určitě slabší ,ke konci filmu cítitelně. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Príbeh sa síce odohráva v New Yorku, ale aby sa ušetrilo, nakrúcalo sa v kanadskom Vancouveri. (Puol)
  • Herečka Françoise Yip si zase zlomila nohu při natáčení scény, kde jede na motorce přes zaparkovaná auta. Po ošetření v nemocnici naléhala, aby se mohla opět do natáčení zapojit. (SG-1)

Reklama

Reklama