Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Škoda, že slušnou akční béčkárnu s několika nápaditejma bitakama sráží občas až přehnaně crazy komediální pojetí, šíleně přehrávající záporáci s New Yorskýho gangu a s blížícím se závěrem nedotaženej (resp. hodně urychlenej) příběh. Domnívám se, že zejména ulítlej humor měla na svědomí hongkongská produkce. Na druhou stranu bylo v závěrečnejch titulcích vidět, kolik toho pro tenhle biják Jackie Chan obětoval, je to fakt borec, Hodně jsem váhal mezi dvě a třema hvězdama, ale za scénu se vznášedlem, solidní porci fajn akce a Jackieho Chana ve svý nejlepší formě nakonec dám tři slabší hvězdy. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

film má niekoľko výhod. trvá hodinu a pol no ubehne oveľa rýchlejšie. Akcia strieda akciu ktorá je skvelá, okrem záverečnej s tým vznášadlom ale i to má pár vtipných a dobrých nápadov. Súboje vyzerajú dobre, záporák je v podstate niekto úplne iný než sa na prvý pohľad zdá a to je najväčšie sklamanie. jednak nemá priestor a jeho záverečné vyradenie je podľa mňa odfláknuté. Ale 5* si to i tak zaslúži. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Moje první čenovka, kterou jsem kdysi dávno viděl, byla shodou okolností ta, kterou se Jackie poprvé proslavil za Tichým oceánem... Byl to samozřejmě Rumble in the Bronx, tedy Rachot v Bronxu s českým nováckým dabingem, kterýžto film jsem si tehdy nahrál na VHS a pak každou ožralou i střízlivou chvíli sjížděl, protože jsem se do jeho asijsky naivní filmové řeči a stylu zamiloval až po uši. A dlouho mi ještě trvalo, než jsem opravdu uvěřil, že všechny ty parádní kousky, které Jackie ve svých filmech předvádí, nejsou žádné triky (nepočítáme-li jako trik třeba mírné zrychlení). Od té doby Jackieho filmy žeru a všemi namyšlenými intelektuály (zpravidla rádoby intelektuály), kteří jimi tak rádi ostentativně pohrdají, bezmezně pohrdám. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zábavná a rychle plynoucí jednohubka, jejíž stopáž bohatě vystačí nepříliš komplikovanému scénáři - film samotný trvá jen zhruba 78 minut a zbytek tvoří nepovedené záběry a následně titulky - kaskadéři si zase jednou užili, sanitka jela dvakrát a Jackie odehrál zbytek filmu se zlomenou haxnou. Já chci vznášedlooo! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne dycky bavil. Tady je skvělá ukázka vtipu a akce, tak jak to Jackie umí. Ten příběh ale taky není žádná hrůza, dá se to. Dycky mne rozveselí to vznášedlo, to je prostě geniální a taky bych se s tím chtěl projet. Je to dobrá zábava. A je dost možný, že Jackieho filmy asi trochu nadhodnocuji, mám pro něj slabost a dycky mne bavil. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Bitka ve skladišti se natáčela dvacet dní, protože Jackie Chan musel ostatní herce naučit hongkongský styl boje. (SG-1)
  • Herečka Françoise Yip si zase zlomila nohu při natáčení scény, kde jede na motorce přes zaparkovaná auta. Po ošetření v nemocnici naléhala, aby se mohla opět do natáčení zapojit. (SG-1)

Reklama

Reklama