Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl aj tento film s troma najznámejšími čínskymi hercami jednej generácie a musím povedať, že som sklamaný. Hrajú tu totiž troch idiotov, ktorých konanie nedávalo žiadny zmysel. Ani humor ma neoslovil, čo sa mi v chanovkách nestáva. Jediné čo stálo za to, bola záverečná bitka, kde každý ukáže čo je v ňom. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě pecka. Akční superkomedie, kde exceluje známá hongkongská trojka Jackie, Biao a Sammo ... Celé se to odehrává v Itálii (- OPRAVA!! Díky uživateli ANDERSONOVI, je to Španělsko ...), což bylo super. Navíc jsem měl pocit, že koukám na italskou komedii, takže jsem se fakt smál 95% jejich střeštěností a vtípků. Třeba i některý dialogy byly fakt na posrání srandovní. Sice se zde časem docela vytrácí akce, ale vše zachrání řežba na konci, kde shlédneme jeden z notoricky známých soubojů - "the very best figt ever": Jackie Chan versus Benny "Tryskáč" Urquidez. Což je fakt naprostá pecka, tak špičkovej souboj se hned tak nevidí (a to nemyslím žádný otloukání, ale drsný, kontaktní a na tělo jdoucí údery a kopy, protiúdery, protihmaty, taktika, kryty ... mazec!!). Kdyby bylo víc akce, dal bych plnej počet. Jinak tohle je jednoznačně jedna z nejlepších "Chanovek" ... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Sammo Hung Kam bo dokazal, ze je aj rezisersky talent, hoci mne osobne stacilo uz to, co stvara so svojou vahou v kung fu masakroch. Masakroch ako z dobreho uhla pohladu. Klasicka hongkongska zapletka o mafii nesmie chybat, hoci pred kamerou pana Hung Kam Bo zatiénil samotny Jackie Chan. Oplati sa prejst nejako prvu polovicu, druha odsypa brutalne, to uz je ciry masaker : 100 % ()

Comida 

všechny recenze uživatele

V dobrém smyslu praštěně zábavná akční komedie. Je tedy pravda že soubojů během celého filmu tu zas tolik není. Proč? Protože vše si snímek šetří na grandiózní finále na zámku. Do té doby ale na těch pár bitek dojde. Nicméně děj doplňují dialogy a vtipné situace, u kterých jsem se doopravdy smál. Povinnost pro každého fanouška komedií s Jackiem Chanem a bojového umění. 9/10. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (NOVA 1998) = +SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DajTo! = 5.2.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = --- DER POWERMAN, tak pod týmto názvom som kedysi tento film videl a včera som si túto akčnú kung-fu smršť zopakoval vďaka VAPETu. Bez akejkoľvek nostalgie možem potvrdiť, že aj po rokoch šlape táto pecka vo vysokom tempe od začiatku dokonca. A podobne ako ostatní fanúšikovia adorujem najmä záverečnú polhoďku, v ktorej okrem ústrednej trojice rozpútajú "peklo" Benny "The Jet" Urquidez a Keith Vitali. No a mužské oko poteší aj španielska krásavica Lola Forner, ktorá je slovenským divákom známa (okrem klasickej Chanovky BOŽSKÁ RELIKVIA a.k.a. Die rechte Arm der Gotter) ako hviezda Trančíkovej rozprávky Mikola a Mikolko. (28.7.2009) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Benny Urquidez a Keith Vitali se rozhodli ve Španělsku testovat své bojové umění s místními talenty černého pásku. (SG-1)
  • Herec Benny Urquidez, mimo jiné kickboxer s rekordem 58:0, byl do své role velice zapálený, když bojoval se svými protivníky. Při natáčení byl hodně tvrdý. (SG-1)
  • Sammo Hung Kam-bo se rozhodl natočit film ve Španělsku, protože v domácím Hong Kongu by na sebe hlavní herci na ulicích kvůli své slávě strhávali příliš pozornosti okolí. Důvodem byl také fakt, že ve Španělsku bylo mnohem jednodušší dostat povolení pro natáčení ve městě. (Raztubyl)

Reklama

Reklama