Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Michael J. Wilson a Michael Leeson. Kamera : Stephen F. Windon. Hudba : Christophe Beck a John Debney. CHYBA VE FILMU - Když ze začátku filmu ujíždějí z vodárny, mají stříbrný kabriolet, z parkoviště už však Dal Blanová ujíždí stříbrným autem ale z pevnou střechou. CITÁT - JIMMI TONG (Jackie Chan) - Já jsem Tong. James Tong.......... ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Filmy Jackieho Chana mám rád, ale tady se něco opravdu nepovedlo. Za prvé, chabý scénář nabízí slabou zápletku plnou blbých postav a podivností, za druhé ultratrapná Jennifer Love Hewitt a hlavně za třetí málo "jackieovské" akce. Takhle to zachraňuje jen Jackieho přítomnost a pár světlých okamžiků. 3/10 ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney, Christophe Beck: 1. Jimmy's Tux ,2. The Skateboard Chase ,3. The Mad Bike Messenger ,4. The Jimmy's Dream ,5. The Tuxedo main title ,6. The First Mission ,7. The Swallow the Queen ,8. The Demolition ,9. The Putting On Tux ,10. The Demolition Program ,11. The Rope Fight ,12. The Rope Fight ,13. The Superhuman ,14. The Walter Strider ,15. The High Noon ,16. The Banning Opens The Pods ,17. The Banning Swallows Queen ,18. The Jimmy Saves Blaine ,19. Get Up (I Feel Like Being A Sex Machine) ()

Tadzi 

všechny recenze uživatele

James, James Tong.... Bez Jackieho Chana by ten film byl úplně o ničem, bohuže akce je povážlivě málo a zastávám názor, že herci s takovým talentem nepotřebují pomoc lan pro nadlidské skoky a výkony. Ale stejně jsem se jako u každého jeho filmu vcelku bavil... A ještě něco: zkažené záběry podbarvující titulky tentokrát stojí víte za co... :(( ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná kravina s mým jinak celkem oblíbeným Chanem. Vždycky si říkám, jak u podobných prostoduchých scénářů tvůrci uvažují...jestli si jako myslí, že z toho vytřískají peníze, když je to od začátku do závěrečných titulků béčko až na půdu?a pak ještě vidíte ty hlášky na přebalech DVD typu: " nejlepší bojové scénky všech dob" - to prostě filmový konzument, vlastnící inteligenční kvocient 80+, musí odhalit a navíc se tomu fakt může akorát smát, jak si celý štáb, který stál za vznikem filmu, sám láme pod sebou větev......................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama