foto

Jennifer Love Hewitt

  • nar. 21.2.1979 (39 let)
    Waco, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jennifer Love Hewitt se narodila 21. 2. 1979 v malém městě Waco ve státě Texas. Od devíti let působila v Texaském tanečním týmu, což jí umožnilo již v tomto útlém věku navštívit například Dánsko či Rusko. V deseti letech se začala pravidelně objevovat na televizní obrazovce. Nejprve v reklamách na hračky od Mattela a poté dva roky účinkovala v dětské show zvané ”Kids INC”. V roce 1992 se poprvé objevuje ve filmu MUNCHIES. Kromě herectví se však začala věnovat i pěvecké dráze a v roce 1994 vydává debutové album ”Love Song”, které ovšem vyšlo jen v Japonsku.

V následujícím roce pak získává malou roli v pokračování jednoho hollywoodského trháku SISTER ACT 2: BACK IN THE HABIT a vydává také své druhé CD. Ovšem tento rok se ukázal jako zlomový především z hlediska její herecké kariéry. Začala totiž účinkovat ve známém televizním seriálu ”Pary of Five”, kde se postupně z její nepatrné roličky stala jedna z rolí hlavních.

Pak už šlo vše jak v pohádce. V roce 1997 přicházi totiž do kin nadmíru úspěšný blockbluster I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER následovaný hned další rok volným pokračováním I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER. Tyto dva filmy učinily z této herečky populární idol zejména mezi mládeží.

Ješte jedna zajímavost na konec. Jennifer není totiž jen herečka, jenž čeká na nabídnuté příležitosti, ale umí se o své role i sama postarat. Traduje se, že se jednoho rána probudila po prosněné noci a právě tento sen byl pro ní inspirací k napsáni vlastního scénáře k filmu MARY ME JANE, který má být již brzy natočen, samozřejmě v hlavní roli s touto pro mužské publikum velmi přitažlivou herečkou.

Radek Kazda

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jewtopia
2011 Café
Ztracený Valentýn (TV film)
2010 Laskavý dotek (TV film)
2009 The Magic 7 (TV film)
2008 Delgo
Tropická bouře
2006 Garfield 2
2005 Láska a jiné průšvihy
Zpověď kariéristky (TV film)
2004 Garfield ve filmu
In the Game (TV film)
Láska na druhý pokus
Vánoční koleda (TV film)
Why Can't I Be Audrey Hepburn
2003 Zkratky ke štěstí
2002 Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
Tuxedo
Zvoník u Matky Boží II
2001 Před svatbou ne!
2000 Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
1999 Suburbans
1998 Kariéristi
Poslední mejdan
Tajemství loňského léta 2: Rok poté
Zoomates
1997 Tajemství loňského léta
Trojská válka
1996 Domácí vězení
1993 Little Miss Millions
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Munchie
1991 Tančete! Cvičení s Barbie

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
další epizody (16)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Hunt (S10E23)
Protection (S10E22)
Mr. Scratch (S10E21)
další epizody (13)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Fate (S10E09)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
další epizody (10)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
What Part of No? (S02E10)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
další epizody (10)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E10)
Acting Up (S01E09)
Games People Play (S01E08)
další epizody (10)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Firsts (E01)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Behave (S12E03)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
V dobrém i ve zlém (S03E19)
2000 Víkendáři (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1994 McKenna (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
The Byrds of Paradise (TV seriál)
1992 Shaky Ground (TV seriál)

Dokumentární

2011 Ztracené záznamy z Vietnamu (TV seriál)
2004 Scream Queens: The E! True Hollywood Story (TV film)
2002 100 Greatest Love Songs (TV film)
2000 Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film) - a.z.

TV pořady

2018 Betty White: First Lady of Television (TV pořad)
2012 Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl (TV pořad)
2011 Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 61. Emmy Awards (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
The Soup (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Summer Music Mania 2002 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)
2001 The 25 Hottest Stars Under 25 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
2000 2000 MTV Movie Awards (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)
1999 The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1984 Kids Incorporated (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Jennifer Love Hewitt: I'm a Woman (hudební videoklip)
2003 Jennifer Love Hewitt: Can I Go Now (hudební videoklip)
2002 Jennifer Love Hewitt - I'm Gonna Love You (hudební videoklip)
Jennifer Love Hewitt: BareNaked (hudební videoklip)
2001 Enrique Iglesias: Hero (hudební videoklip)
1999 Jennifer Love Hewitt: How Do I Deal (hudební videoklip)
1995 Jennifer Love Hewitt: Couldn't Find Another Man (hudební videoklip)
1992 Jennifer Love Hewitt: Please Save Us The World (hudební videoklip)
1991 Jennifer Love Hewitt: Dancing Queen (hudební videoklip)
1990 Jennifer Love Hewitt: Heart Of Glass (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 In the Game (TV film)

TV seriály

2012 Laskavý dotek (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Laskavý dotek (TV seriál)
I Ain't Broke But I'm Badly Bent (S02E07)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E10)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(771)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace