Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Vyberám svoj 20 rokov starý zaprášený oblek zo stužkovej zo skrine, obliekam si ho, natesno uťahujem kravatu pod krkom, zaväzujem si štýlové čierne topánky a na zápästie dávam to najdôležitejšie. Špeciálne štýlové hodinky, ktoré zo mňa spravia supermuža. Vykračujem pravou nohou a idem zachrániť svet. Som chlapík, ktorý dokáže šarmantne vytancovať z každého problému. Som niekto ako superhrdina. Niekto ako Bond.  Ale to oni nevedia a to je moja výhoda. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jackiho Chana a jeho akční filmy. Ostatně, bez něho by tento film nebyl tím čím je a tak i hodnocení a názor na něj stojí a padá s tím, jak moc "můžete" Jackiho. Příběh na pozadí je kravina, ale líbí se mi motiv i myšlenka s oblekem a Jimmiho trampoty v něm při pátrání. Je to film, který jsem si pustil už několikrát a do odpadu určitě nepatří. Po posledním zhlédnutí bych už tak štědrý asi nebyl, ale z nostalgie to tak nechám :). ()

Reklama

IvyH 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem tuhle slátaninu musela zhlédnout dvakrát. A kupodivu, na podruhé už to tak špatné nebylo. Prostě jen další ulítlá americká komedie z Jackie Chanem, na němž vše stojí a padá. Bez něj se může Jennifer Love Hewitt špulit a natřásat jak chce, ale víc jak "odpad" by ze mně stejně nevydolovala. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Doslova zde zírám. Jedni, co jinde hodnotí Hewittovou jako jednu z nejhorších hereček se zde rozplývají nad jejím uměním. Jiní prozměnu všude chválí Chana, zatímco zde jej haní. Málokdo si ale už uvědomuje, že se v první řadě zde hodnotí jeho film a zejména film, který má být komedií na akční agenty. Kdo čekal akční filmy Jackieho, ten si patrně asi neumí ani přečíst tv program správně. Film jinak lehce podprůměr, Jackie zde není špatný, ale potřeboval by lepšího scénáristu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co dokáže jeden kouzelný smoking se můžete přesvědčit v téhle rozverné akční komedii s Jackie Chanem a Jeniffer Love Hewitt v hlavních rolích. Jackie je řidič taxíku, ale jakmile si oblékne svůj smoking stává se z něho nepřemožitelný agent, který se pustí do akce i s pohlednou mladou agentkou po svém boku. Porce akce a vtipu v příjemném poměru, ale taky je nutno si přibalit ke sledování velkou dávku tolerance pro naivní děj i zápletku, která je součástí balení k tomuto kousku. Film z toho nechce slevit a vedle Jackieho kaskadérských kousků a Hewittiných sexy outfitů je k vidění všechno možné i nemožné spíše ze soudku, který potěší teenage publikum. Má to spád a pořád se něco děje. Jen to chtělo korigovat bezbřehou naivitu. Film opravdu myšlenkově složitý není. Kategorie "milá kravinka" tomu sedí dokonale. 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno