Reklama

Reklama

Americký gigolo

(seriál)
Trailer 1

Epizody(8)

Po patnácti letech ve vězení se Julian Kaye (Jon Bernthal) snaží vyrovnat se svou minulostí gigola, když je zproštěn obvinění z neprávem spáchané vraždy. (SkyShowtime)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (10)

Hexx 

všechny recenze uživatele

Oujé! Velice komplexní krimi - romantické drama s parádně vykreslenými postavami, jejichž dějové linie do sebe zapadají. A všem vládne skvělý Bernthal! A taky trošku musím vyzdvihnout paní detektivku, která mě bavila ani nevím vlastně proč. Možná proto, že mi připomínala jednu učitelku ze základní školy :D. Každopádně seriál nenudí, neustále je na co se dívat, nechybí napětí ani romantika, která mi tu výjimečně nevadí, i když je jí více než by bylo třeba, a tak nějak si seriál na dobré vlně putuje od začátku do konce. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek uchadzajucemu Bernthalovmu vykonu - nie nepodobnemu v romantickych linkach tomu z Punishera (skutocne) a i napriek tomu, ze zvysny ansambl v pohode sekundoval, ma toto spracovanie promiskuitneho a exploitacneho sveta nevtiahlo a ani nezabavilo. K zavere ma akurat v zaujati trochu udrzala kriminalna linia. Slabe. Neodporucam. Moje ocakavania boli rozhodne vyssie. 50% ()

Reklama

hirika 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od tyhle série víc. Zápletka vypadala nadějně, hudba fajn, hlavní představitel sexy. Rozvinulo se hned několik různých dějových linií, ale děj se nějak neposouval. Dialogy chabé a po chvíli mi začalo hodně vadit Bernthalovo věčné koukání do země a pořád dokola ty stejné flashbacky. Dokoukala jsem to celý, ale rozuzlení za to nestojí. Nelogické, a bez napětí, některé vlákna úplně vymizely bez vysvětlení. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Bernthal so svojim drevorubačským šarmom a chôdzou horskej gorily sa snaží byť Richard Gere z roku 1980, ale ani to roztomilé culenie a hanblivé pohľady na parkety by nestačili, aby bol do úlohy drahého gigola mojou prvou voľbou. Ale nejaký ten groš by som reálne za neho pustila, čo si budeme. To však nie je zásadná závada, ktorá by znížila moje hodnotenie. Neustále sa opakujúce tie isté flashbacky, ktorých veľká časť je nepodstatná, sú otravné a aj keď mi pamäť neslúži ako by som si priala, demenciou ani alzheimerom netrpím, aby mi každú chvíľu museli pripomínať čo kto povedal a ako hlavný hrdina romanticky interaguje so svojou osudovou spanilou devou. Rozumne zostrihať a možno by som hodnotila vyššie. Rosie O'Donnell a aj jej postava perfektné. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Bernthal je v pro něj atypické roli fajn, technicky je vše na nejvyšší úrovni a celkový první dojem není zlý. Jako Stominutovka by to asi fungovalo, ale film je narvaný nudnou vatou a neví jestli chce být okoukanou romantikou, drsným thrillerem nebo typickou detektivkou s křivě obviněným hrdinou. Některé jednotlivé faktory fungují, ale jako celek je to utahaný a nudný mišmaš. Což mě mrzí o to víc, že je pod tím podepsaný hollywoodský veterán Bruckenheimer. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama