foto

Alex Fernandez

  • nar. 22.7.1967 (49 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stevie D
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)
Mamitas
2010 The Rockford Files (TV film)
2009 Transformers: Pomsta poražených
2008 Blue Blood (TV film)
2006 Sixty Minute Man (TV film)
2004 Národní bezpečnost (TV film)
2003 Animatrix
Animatrix: Světový rekord
2001 Barrio Murders, The
Final Fantasy: Esence života
2000 Gen¹³

TV seriály

2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Genetics (S07E11)
The Blacklist: Redemption (TV seriál)
Hostages (E06)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
My Little Monkey (S02E07)
Recovery Road (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
Party at Castle Varlar (S01E04)
2015 Temný případ (TV seriál)
Všechno k zemi (S02E04)
Snad zítra (S02E03)
Noc si tě najde (S02E02)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Veritas (S06E22)
Killer Women (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Beast (S01E05)
Maria of the Desert (S01E04)
Rio (S01E03)
2011 Off the Map (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Náprava (S01E13)
Útěk z vězení (TV seriál)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
Rušička (S03E05)
Viva Laughlin (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Bang (S04E03)
Grave (S04E02)
První prezidentka (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Město sexu (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Æon Flux (TV seriál)

Dokumentární

2011 Splat Pack, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace