Reklama

Reklama

Good Mourning

  • Velká Británie Good Mourning
Trailer

Obsahy(1)

London Clash (Machine Gun Kelly) je filmová hvězda, které se obrátí svět vzhůru nohama, když si musí vybrat mezi pronásledováním své jediné skutečné lásky a získáním životní hlavní role ve filmu. (wesi96)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Podle mě je to super. Je to vtipné, akce tam jede nonstop a podívaná je to obzvlášť pro pány. Prostě taková pohodová komedie na odreagování. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Ztráta času. Jedním slovem "katastrofa".  Ani hvězdné obsazení v podání Megan Fox a Dove Cameron film nezachránil. Jediný herecký výkon, který si dle mého názoru zaslouží chválu, je Dove Cameron, která dokázala kvalitu filmu malinko vyzdvihnout. Machine Gun Kelly by měl zůstat u zpěvu, herectví mu nesedí a jeho role se stále opakují, až mi přijde, že ve všech jeho filmech hraje sám sebe. Výkony herců byly jednoduše řečeno katastrofální. Příběh sám o sobě byl nudný, selhal v pobavení publika. Vtipy byly otřepané. Nechápu, kdo mohl dovolit Machine Gun Kellymu napsat scénář takového filmu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Áno, presne v takýchto projektoch by mala hrať Megan Fox. V klipoch a produkciách Machine Gun Kellyho, lebo herečka to je taká, že len krásna tvárička a reklama na botox. Na operáciu, ktorá našťastie vyšla, lebo u takej Cigánikovej by to dobrá reklama nebola. A tak nám Megan zapadla do takýchto prašívých projektov, kde nikto nemusí vedieť hrať a stačí, že madam Fox ukáže aspoň tri štvrtiny zo svojich kôz, dá si bongo a hrá sa na lesbu. Matka troch detí par excellence. Vo filme nie je ani jeden herec a ani jeden vydarený vtip. Celé to prišlo, ako by si to zainteresovaní natočili len tak pre svoju zábavu, no rozhodli sa to speňažiť, keďže isté stádo bude ochotné za to platiť. Keďže však taký Machine Gun Kelly vo filme nielen hrá, ale mu napísal aj scenár a dokonca to režíroval, to dokonale vysvetľuje, prečo je úroveň filmu, aká je. ()

Reklama

Reklama