Reklama

Reklama

Bodyguard na volné noze

  • Česko Na volné noze (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mason Pettits (John Cena), bývalý agent speciálních jednotek přijme práci, aby zajistil bezpečnost Claire Weiilngton (Alison Brie), novinářce, která má dělat rozhovor s diktátorem. Uprostřed interview však vypukne vojenský převrat a oba dva jsou nuceni uprchnout do džungle, kde musí přežít. (mac000)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že to bude horšie podľa hodnotenie, no nakoniec som sa celkom bavil. Nie je to moc dlhé a nechýba tomu ani vtipná scénka, takže ma to moc nenudilo, navyše tu je celkom solídne natočená akcia a John Cena práve v tomto odľahčenom akčnom žánri je doma a aj tu mu je rola ušitá na mieru. Netvrdím, že je to výborný film, no až tak prísne by som ho nehodnotil, navyše to natočil Pierre Morel, režisér skvelých 96 hodín. Na jedno pozretie fajn zábava. 65% - 3* ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film zábavnou formou ukazuje pozadí politických převratů v Latinské Americe. Kromě toho tam jedna hezká americká žena ukazuje, kde všude má tetování. I česká děvčata mají nejedno pěkné tetování, jímž se mohou pochlubit, ale na politický převrat ve stylu, jaký je vidět ve filmu, se u nás nikdy nezmůžeme. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, co se na této taškařici vlastně povedlo? A sakra! Nic. Kde jsou ty časy, kdy Morel točil fakt povedené akční pecky, tohle s tím už nemá ale vážně nic společného. Tohle je totiž jen ubohá, tuctová vykrádačka, kde je špatně naprosto vše od úvodních titulků až po ty závěrečné. Každopádně ten výčet všech negativ ovšem nemohu začít ničím jiným, než obsazením, které sice ze začátku dávalo nějakou naději, že by to mohlo fungovat alespoň v tomto ohledu, jenže opak se stal pravdou, a právě výkony přítomných herců ten film shazují možná nejvíce, čímž mám na mysli očekávaně především  čím dál více prkennějšího a hlavně trapnějšího Johna Cenu, který by se měl buď začít objevovat v úplně jiných typech filmů, hlavně tedy seriózně pojatých akčních řežbách, anebo se na hraní raději vybodnout úplně, protože je skutečně herecky fakt nesnesitelný, a to právě nejvíce v těchto rádoby odlehčených snímcích, kde ze sebe dělá jen ztrapňující se připitomělou hordu svalů a není to fakt ani trochu zábavné. Navíc v tom ale tady nezůstal sám, jelikož tu i jeho parťačka Alison Brie nepůsobí vůbec dobře, je vlezlá, nesympatická, otravná, no a třetím do této nepovedené trojky zapadá představitel toho prezidenta, který působí jako by byl nonstop na koksu, prostě totálně nepřesvědčivý šašek,  který musí každýho po pár minutách tak akorát srát. Dále se mohu pozastavit nad zápletkou, která je zoufalá jako už dlouho nic, jak už jsem zmiňoval, její podstatou je jen vykrádat již vše stokrát viděné a omleté, bez jediného vlastního nápadu, bez překvapení, prostě předvídatelná, poslepovaná nuda, co nemá čím zaujmout a snad jediné, co v souvislosti s ní mohu ještě varovně zmínit je, že taková kadence trapných scén v jednom filmu představuje dost nechtěný ojedinělý zážitek. Akce se mi pak upřímně komentovat ani nechce, prostě momenty, kdy do vás armáda střílí z pár metrů a vy nemáte ani škrábanec a podobné opičárny, co se tu při oněch rádoby akčních sekvencích dějí, na to musí mít jeden už také pořádně silný nervy, a v podstatě i u akce mohu jako už několikrát zmínit pouze výraz, Trapná! No a chyba by byla i nevyjádřit se k přítomnému humoru a neustálému odlehčování, čímž je celý film napěchovaný až po okraj, a to je taková ta pomyslná třešnička na dortu, samozřejmě myšleno ironicky jak jen to jde, jelikož veškeré, ale opravdu veškeré takovéto pokusy o vtipné momenty jsou … ano, správně, trapné, trapné a ještě jednou trapné. Já zkrátka nechci být konkrétně na tento snímek až nějak přehnaně přísný, ale pokud sto minutový film není po celou dobu schopný nabídnou jednu jedinou pozitivní věc, a místo toho nabízí jen nudící zápletku, seroucí herce a jejich postavy, otravnou akci a urážející humor, tak jak ho mám hodnotit nějak mírněji? Takže ne, tohle je fakt naprosto nefunkční, TRAPNÁ kokotina a slátanina v jednom, která nestojí ani trochu za pozornost, a to i s pořádnou dávkou tolerance. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Je to takový ten typ filmu, který je fajn večer před zkouškou, kdy si chce člověk něčím vyčistit hlavu, ale nemá sílu se na to soustředit. Začne to jako docela fajn akčňák, ale postupně to jde dolů kopcem a v poslední třetině to je prakticky sebeparodie. Chtěl jsem dát tři slabé jako čaj, ale fakt je to na dvě. Dvanáctiletým klukům se to ale bude líbit. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Náhodou to nebol až taký prúser, ako všetci okolo ospevovali. Je to možno len šedý priemer, ale Cena nemá šancu takéto niečo vytiahnuť vyššie, to by nedokázali ani väčšie hviezdy. Dal by som to na úroveň Vitajte v džungli s The Rockom s Stifflerom :) Cena je sympaťák a je ho aj škoda na takéto priemerné fláky, čo prekvapilo milo, tak Juan Pablo Raba má fakt komediálny talent, to by som nebol povedal, doslova si to užíval. Jasné, bola tam nejaká tá kríza identity, pretože to nebola ani primárne čistá komédia, ani primárne čistý akčňák a krv tam taktiež nechýbala, takže to bolo také schizofrenické čiatočne, ale ako vravím, ja som to zvládol bez problémov, od začiatku som nečakal zázraky a tak som nemal vysoké očakávania. So Cenom si vážim každý flák, pretože je to jeden z najviac a hlavne neprávom opomínaných talentov v Hollywoode, nie je to len chodiaca hora svalstva, ale vie hrať, má talent na komédiu, nielen akčňáky a prítomnosť The Rocka mu komplikuje jeho existenciu v Hollywoode už druhé desaťročie a neprávom. Kto by chcel vidieť s ním seriózny film, kde ukázal charizmu a herectvo na inej úrovni, tak musí zapátrať už 13 rokov dozadu k filmu Legendary, ktorý bol pre mňa osobne malým veľkým filmom vtedy. Športová dráma, ktorá sa nespoliehala na dobovú atmosfériu a vysoký rozpočet, ale na scenár a prácu s postavami a kvôli tomuto filmu vždy pri Cenovi prižmúrim očko, aj keď ide len na hranicu nejakého hodnotenia. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v Kolumbii od 17. januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama