foto

Alison Brie

  • nar. 29.12.1982 (34 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se 29. prosince 1983 v Kalifornské Pasadeně. Její matka je židovka, i proto začala svou kariéru rozvíjet na jevišti židovské kulturního střediska v Jižní Kalifornii. Získala bakalářský titul v oboru Divadlo na California Institute of the Arts.

Předtím než se stala herečkou, tak se živila například i jako klaun na oslavách narozenin. Její první rolička byla postava kadeřnice Niny v HANNAH MONTANA. Pak pokračovala v internetovém seriálu MY ALIBI.

Nejznámější se však stala pro své role v televizních seriálech. Jako první se ukázala v seriálu MAD MEN, kde patří k takzvanému opakujícímu se obsazení a hraje postavu Trudy Campbell. V roce 2009 získala jednu z hlavních rolí v seriálu COMMUNITY, tady hraje postavu Annie Edison.

V roce 2010 ji vybral časopis Maxim do seznamu HOT 100, kde obsadila 99. místo. Do pokračování hororové klasiky si jí vybral Wes Craven. Dostala roli Rebbecy Robinsons ve filmu VŘÍSKOT 4.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Disaster Artist
The Little Hours
The Papers
2016 A Family Man
Get a Job
Jak přežít single
Joshy
2015 Milenci těch druhých
No Stranger Than Love
Zocelovací kúra
2014 BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (TV film)
LEGO® příběh
Pařba v Mexiku
2013 Králové léta
2012 House Husbands (TV film)
Montana Amazon
Zásnuby na dobu neurčitou
Žádost o ruku
2011 Vřískot 4
2010 Kouzelné maliny
2009 Hannah Montana
2008 Buddy 'n' Andy
Parasomnie
Salvation, Texas
Učebnice smrti (TV film)
2007 Nenarozený

TV seriály

2017 GLOW (TV seriál)
Slouch. Submit. (S01E02)
Pilot (S01E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
What Time Is It Right Now (S04E12)
Time's Arrow (S04E11)
lovin that cali lifestyle!! (S04E10)
další epizody (12)
2016 Doctor Thorne (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Pilot (S01E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
That's Too Much, Man! (S03E11)
It's You (S03E10)
další epizody (12)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Out to Sea (S02E12)
Escape from L.A. (S02E11)
Yes And (S02E10)
další epizody (12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Person to Person (S07E14)
The Milk and Honey Route (S07E13)
Time & Life (S07E11)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
BoJack Hates the Troops (S01E02)
BoJack Horseman: The BoJack Horseman Story, Chapter One (S01E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
K okamžitému zveřejnění (S06E06)
Potopa (S06E05)
další epizody (4)
2012 Sketchy (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Ta druhá (S05E11)
Signal 30 (S05E05)
další epizody (4)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Pascalův trojúhelník znovuobjevený (S01E25)
Angličtina jako druhý jazyk (S01E24)
Moderní vedení války (S01E23)
další epizody (13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
Na kolenou (S04E10)
Kufr (S04E07)
další epizody (5)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Modrá barva (S03E10)
další epizody (6)
2008 My Alibi (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Dědictví (S02E10)
další epizody (7)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Tulákova značka (S01E08)
další epizody (6)

Dokumentární

2014 Harmontown
Lennon or McCartney - a.z.

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2013 ArScheerio Paul Show, The (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace