Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anka Janasová je převezena do nemocnice. Policie začne pátrat po Wróbelovi, jednom z pacientů oběti. Zawieja navštěvuje věznici v Goleniówě, kde si Wróbel odpykával trest. (HBO Max)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále stejné dilema. Kriminální příběh jako takový by nebyl špatný, polští tvůrci si ale v této minisérii příliš nepohlídali detaily, takže z toho policie vychází dost hloupě (mírně řečeno). Je to škoda, protože i prostředí bylo zvoleno správně a Štětín dodává seriálu tu správnou pochmurnou atmosféru, problém je v tom, že jí scénář nedokáže tak úplně využít. Přesto mi byla čtvrtá epizoda sympatičtější než předchozí díl. / Poučení: Pokud pácháš trestnou činnost, dbej na to, aby důkazy proti tobě nefigurovaly na každé fotografii spjaté s případem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolega Trepa je paradny lichotnik a vie to s detmi i s babkami. :) Zatial najlepsi diel serie, kedy trochu zaslapala i atmosfera a i krimi-pripad a zucastneni policajti nie su len krovie. Hoci "priblizenie" sa k pachatelovi bolo nieco, co v tychto filmoch prechadzame mavnutim rukou, ale v reale to tak nastastie nechodi. 60% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci dílu vím stejný prd jako na začátku. :D A stejně jako hlavní hrdince mi to začíná lézt na mozek a fakt se těším, až se dozvíme, jak to celé bylo. Snad na cestě za sprdancem kolegů nezapomněla zamknout dveře od bytu. :D ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama