Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Uf, nebýt Beana, hodnocení by bylo hodně v černých číslech. Jako určitě plus za vizuál, slovy klasika: to muselo dát příšerný práce... a rozbití to super krátkých dilů tomu ani tak nevadí. A pak ještě potěší snaha o jakýsi dějový zvrat v závěru. Jinak je to celé hodně prvoplánovité a to nejlepší jste víceméně viděli v traileru. 3* ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Hele, Mr. Beana mám ráda,  to je prostě klasika, ale tady Netflix zas a znova potvrzuje, že se jen snaží ždímat prachy ze starých námětů. Prostě seriál o Beanovi, který tady ale o dost víc mluví, jen ty jeho grimasy zůstávají stejné.  Někdy se člověk zasměje, ale v podstatě se dá dost dobře předvídat, jakou kravinu zas ten blb vyvede a jak se to bude snažit spravit a to je to, co mi vadí na tom všem nejvíc asi. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Atkinson je král. Jeho Bean je dobrosrdečný, sympatický, vtipný, připitomnělý a věrný. Můžete ho nesnášet nebo milovat. A Rowan to v sobě pořád má. A proto je škoda, že přišel s týmhle otravým, naprosto debilním a nesympatickým Trevorem, kterému nemůže fandit snad vůbec nikdo. Scénář je vykrádačka filmového Beana, jen o několik úrovní horší (a to Největší katastrofa ani zdaleka nedosahuje kvalit původního seriálu). Tohle je prostě 9 desetiminutových dílů o tom, jak jeden blbec bojuje s CGI včelou a přitom demoluje luxusní dům. A je ironií, že Trevorův boj s moderním, smart domem, je mnohem vtipnější, než právě ten boj s tou včelou. Je tu pár vtipných scén, pár trapných scén (fekální humor) a je tu hlavně zklamání, že někdo tak legendární šel do takového podprůměrného projektu, který většinou nudí...a je hlavně úplně zbytečný. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Tešila som sa, že uvidím Rowana Atkinsona opäť v akcii. O to väčšie bolo moje sklamanie. Problémov je hneď niekoľko, ale najviac z nich trčí vlastne sám Atkinson, ktorý sa správa ako Mr. Bean, ale už ním jednoducho nie je. Jeho gagy ho veľmi pripomínajú, lenže čo nás na roztomilom Beanovi bavilo, to ma v tomto prípade iritovalo. Najsmutnejší je celý ten nepodarený predvídateľný humor. Už dopredu máme naservírované, čo sa rozbije, vlastne od začiatku vieme, ako to celé dopadne. Moment prekvapenia sa nedostaví a práve moment prekvapenia robí humor zábavným. Myslím, že Atkinson je výborný herec, ktorý má stále čo ponúknuť a potom, ako som videla jeho Maigreta, by som mu dopriala niečo podobne herecky silné. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tahle potrhlá jízda z dálky přípomínající dlouhý díl mistra Beana mi přišla vhod, když jsem ležela nemocná a měla nudu. Je to sice občas trochu hloupoučké a fakt to i působí, že to měl být původně film, ale z nostalgie vidět Rowana Atkinsona zase v jedné z jeho uhozených rolí, ukojí to asi chutě každého jeho fandy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Rowan Atkinson povedal, že sa mu páčil proces písania scenára, ale nepáčilo sa mu nakrúcanie. Kvôli pandémii Covid-19 bolo veľmi stresujúce. Jeden z členov štábu dostal Covid a Atkinson musel stráviť dva týždne v izolácii. (m.a.t.o.)
  • Všetky spotrebiče v dome sú od nemeckej značky Miele. Miele je taliansky výraz pre med. (m.a.t.o.)
  • Trevor (Rowan Atkinson) používá telefon Samsung S10 s dřevěným krytem od AuthenticWood. (Ficik)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno