Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[75%] Ale jo, nebylo to nic světoborného, ale já se prostě bavil. Ne, že bych se vyloženě smál jako za starých dobrých časů klasických epizod Mr. Beana, ale už jen to vidět Atkinsonův vtipný xichtík a jeho grimasy – to je prostě k nezaplacení. Takže jsem se zasmál a hlavně jsem měl po celou dobu sledování příjemné pocity vzpomínek a odkazů na některé scénky s Beanem. Dějově to není nijak zázračné, ale o to nejde. Spíš mě trochu iritovalo, že to bylo pitomě rozdělené na cca 10 minutové díly, což nechápu, kdyby z toho udělali film, bylo by to lepší, ale co. Vždy se mi to po další epizodě přepnulo na další, tak už mlčím. Dal jsem to na 1 zátah, Atkinson mě nezklamal, sice je Bean top a hned po té Johnny English, ale ani tohle nebylo k zahození. Víc kritiky není třeba. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Trevor Bingley, chcete niečo povedať predtým, než vás odvedú?“ – „No, viete, bola tam včela.“  Not bad. Jasné, druhý Mr. Bean to nie je (aj keď inšpirácia je zjavná), no som rád, že niečo takéto vôbec vzniklo. Bola by škoda, keby Rowan Atkinson už nevyužíval svoj, ako to nazvať, mimicko-minimalistický humor? Jasné, väčšina gagov je predvídateľná, ale aj napriek tomu, ma súboj muža - motáka s CGI včielkou bavil. Akurát nechápem, prečo celovečerný film rozkúskovali na deväť kraťasov. 55 % ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nadsázka, zábava a tak, chápu. ALE! Man vs Bee je Parazit pro děti do pěti let, prezentující humor, kterej sahá daleko za hranice absurdna - a to i na poměry Rowana Atkinsona. Jeho novýmu charakteru se nedá fandit na žádný úrovni, protože je to absolutní debil. Celá tahle fraška by byla o řád zábavnější, kdyby se odehrávala v jeho vlastním domě a destruktivní boj s včelou reprezentoval osobní rozklad a životní neúspěch – alespoň by to mělo nosný téma. Takhle místo humorný tragédie dostává dospělej divák jenom tragickej humor. Hádam ale, že to nikdy o ničem jinym bejt nemělo. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Tešila som sa, že uvidím Rowana Atkinsona opäť v akcii. O to väčšie bolo moje sklamanie. Problémov je hneď niekoľko, ale najviac z nich trčí vlastne sám Atkinson, ktorý sa správa ako Mr. Bean, ale už ním jednoducho nie je. Jeho gagy ho veľmi pripomínajú, lenže čo nás na roztomilom Beanovi bavilo, to ma v tomto prípade iritovalo. Najsmutnejší je celý ten nepodarený predvídateľný humor. Už dopredu máme naservírované, čo sa rozbije, vlastne od začiatku vieme, ako to celé dopadne. Moment prekvapenia sa nedostaví a práve moment prekvapenia robí humor zábavným. Myslím, že Atkinson je výborný herec, ktorý má stále čo ponúknuť a potom, ako som videla jeho Maigreta, by som mu dopriala niečo podobne herecky silné. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tahle potrhlá jízda z dálky přípomínající dlouhý díl mistra Beana mi přišla vhod, když jsem ležela nemocná a měla nudu. Je to sice občas trochu hloupoučké a fakt to i působí, že to měl být původně film, ale z nostalgie vidět Rowana Atkinsona zase v jedné z jeho uhozených rolí, ukojí to asi chutě každého jeho fandy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Všetky spotrebiče v dome sú od nemeckej značky Miele. Miele je taliansky výraz pre med. (m.a.t.o.)
  • Trevora (Rowan Atkinson) zavrú do cely číslo 9, čo odkazuje na deviatu časť, v ktorej sa to odohráva. (peetrejr)
  • Natáčanie trvalo dvanásť týždňov a prebiehalo v Londýne a Bovingdone. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama