Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Tenhle námět jsme už mohli vidět mnohokrát a v mnohem lepších podání, které nejsou tak předvídatelné, neoriginální a lépe drží pohromadě. Rowan Atkinson je sice fajn, ale opět předvádí akorát to co už jsme u něj viděli Xkrát. A to bohužel na slaboučký příběh, nedostatek nápadů a celkovou nevtipnost nestačí. 2* 40% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Rowana Atkinsona mám rád. Mají ho rádi všichni. A všichni hlavně milují Mr. Beana. A když bylo oznámeno, že vzniká seriál, který má být něco jako pokračování, zajásal jsem. No... a tak jsem to shlédl během jednoho odpoledne hned jak to vyšlo a... jako jo. I přes to, že námět či příběh jako samotný by za normálních okolností nefungoval, nápad muž vs. včela by byl všemi zaopovržení hoden, tak se vcelku jedná o fajn pohodový krátký seriál, který ale především nabízí Rowana Atkinsona. Dále už to má vlastně jenom fajn výpravu, kameru a dostačující CGI. Jinak vcelku fajn. 6,25/10      videorecenze ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Trevor je mamlas, který se snaží dát si do kupy svůj - očividně ne úplně zdařilý - život, což mu ale překazí zlomyslná včela. (A hnusně se chovající ex-rodina mu taky 2x nepomáhá.) Po zamyšlení je "Man vs. Bee" spíš drama než komedie, během čtvrtého dílu jsem se beze srandy modlila, ať už ho ta lítající svině nechá být, nakonec se to ale stočilo zpět k zábavě, takže cajk. Ve finále nic, co bych musela vidět znovu, Atkinson ale pořád umí a trocha devadesátkového beanovského humoru opravdu neuškodila. :-) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vlito před ksicht Figa čistě jen ze zvědavosti, kam že se to ten náš mistr Fazole po těch cca 30 letech pohl, jak mu to jde a jestli je pořád stejně oslnivej, jako kdysi?!... No, je to rychlý, letí to a časová stopa jednotlivých dílů je ideální k tomu sem tam kousnutí sousta u obídku, každopádně to top a nej z této včeličky, nám nabídl už dvouminutovej trailer a tím se vlastně v podstatě všech těch 9 kapitol podkopalo kamsi k piči! Nicméně neurazí, ale ani neoslní.... 60% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Kokotiny excentrické kluzské fazole pokračují, a mě to tolik nebavilo jako posledně. Jasně pochopitelně mi už netečou šušně po nose, a hovna do plenek abych se smál Atkinsonovi, na sklonku důchodového pojištění, jak nechá za orchestru své idiocie, vypálit celou haciendu z budoucnosti do základního kamene. Vtipné možná tak na patnáct minut, a to jsem ještě přehnal. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Během sprchování hraje píseň „Just An Illusion“ od Imagination. (Duoscop)
  • Mnoho ľudí poukázalo na to, že koncept tohto seriálu je podobný konceptu nezrealizovaného filmu Johna Hughesa "The Bee". (m.a.t.o.)
  • Natáčanie trvalo dvanásť týždňov a prebiehalo v Londýne a Bovingdone. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama