Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ja nebudem veľmi kritický, pretože na rozdiel od všetkých, ktorí dali 2 hviezdy a menej som presne vedel do čoho idem. Nechápem, že oni nie. Je to predsa starý dobrý Bean, len s iným menom a na inom mieste. Ako človeka pracujúceho v stavebníctve ma nový, moderný dom zaujal a tušil som akým smerom sa vydáme i ako nový a pekný dom dopadne...Nič nové ja viem, ale bavilo ma to a deti tiež. Prvý návrh bol: "Deti dnes si dáme 2 časti som unavený..." Dopadlo to tak, že sme to dali na jeden šup všetko, čo svedčí o tom, že nás to bavilo. Mr. Bean je stále vo forme. Jednoduché, nenáročné a úsmevné posedenie, nič viac. Niekedy mám však pocit, že je to o dosť viac než mi dá Thor, wonder women, Capitan America a podobné hovadiny z poslednej doby...Odporúčam sledovať s deťmi, ocenia to. 70%. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

I když jsem byl ze začátku hodně skeptický a můj názor je že Rowan Atkinson je už starý, musím uznat že mu to celekm jde. U několika scének jde poznat že je to natočeno jako seriál a je tam prázdné místo které bylo potřeba natáhnout. Samotná "skeč" by si mohla sama o sobě vystačit na půl hodinky a nebylo potřeba dělat milion věcí navíc, protože to přesně bylo geniální na Beanovi. Krátké, úderné a perfektně vypointované. Tady se díváme na moc dlouhý úvod, po něm moc dlouhý boj s nepřítelem a pak moc dlouhý závěr. Kdyby to mělo řekněme 5 dílů, bylo by to na 5 hvězd. Takhle dávám jen 3. Jde už na Rowanovi vidět že zestárnul. Už mu ty ksichtíky a výrazy tak nejdou. Po neskutečném překvapení v podobě Maigreta, se k takové látce vracet neměl. (jsem zvědavý jakou roli dostane ve Wonkovi) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je fenomén pevně spjatý s počátkem 90. let. Atkinson se však za celou kariéru nedokázal posunout a vymyslet něco nového. Neflixu stačí pouze jeho obličej, obsah není důležitý. Sice už je ve věku důchodce, ale stejně tady hraje otce náctileté dcery. Skeče se včelou stěží utáhnou jednu krátkou epizodu. Přeci jen zábavnější jsou patálie se smart domem, které alespoň nastavují zrcadlo zdegenerované společnosti. Balfe válí, pointa potěší, ale covidový opar z natáčení to sráží. S1: 40% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pat a Mat v podobě mistra Beana je trochu utahaný a místy i posmutnělý seriálek. Destruktivní humor nemá takové grády, jak by se při pohledu na snobské sídlo, které neschopný hlídač opečovává, mohlo zdát. A je to asi nespravedlivé, ale Rowan Atkinson už mi nepřipadá ve věku, kdy by si ještě mohl dovolit věrohodně hrát dětinského popletu, aniž by přitom nebyl mentálně zaostalý. SHRNUTÍ: Pokud chcete opravdový boj hmyzu a člověka, pusťte si indický film Eega. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[75%] Ale jo, nebylo to nic světoborného, ale já se prostě bavil. Ne, že bych se vyloženě smál jako za starých dobrých časů klasických epizod Mr. Beana, ale už jen to vidět Atkinsonův vtipný xichtík a jeho grimasy – to je prostě k nezaplacení. Takže jsem se zasmál a hlavně jsem měl po celou dobu sledování příjemné pocity vzpomínek a odkazů na některé scénky s Beanem. Dějově to není nijak zázračné, ale o to nejde. Spíš mě trochu iritovalo, že to bylo pitomě rozdělené na cca 10 minutové díly, což nechápu, kdyby z toho udělali film, bylo by to lepší, ale co. Vždy se mi to po další epizodě přepnulo na další, tak už mlčím. Dal jsem to na 1 zátah, Atkinson mě nezklamal, sice je Bean top a hned po té Johnny English, ale ani tohle nebylo k zahození. Víc kritiky není třeba. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Mnoho ľudí poukázalo na to, že koncept tohto seriálu je podobný konceptu nezrealizovaného filmu Johna Hughesa "The Bee". (m.a.t.o.)
  • Interiér domu tvorili kulisy postavené v ateliéri, exteriér bol celý vytvorený počítačom. (m.a.t.o.)
  • Během sprchování hraje píseň „Just An Illusion“ od Imagination. (Duoscop)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama