Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Chci Rychle a zběsile. Nechci Řidiče slečny Daisy". Tak takové hlášky si milá Hilary Duffová a hlavně teda Marku Rosmane můžete strčit do prdele i se svým týmem kokotských herců. Opravdu ubohé americké hovno. Ikdyž jsem věděl, co od toho mám čekal, pustil jsem si to. Moje chyba, přiznávám. Ale stejně si myslím, že by na obalu mělo být napsáno "Tento film není vhodný pro rozumné a zdravé lidi". ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Our Lips Are Sealed - Hilary Duff & Haylie Duff ,2. Crash World - Hilary Duff ,3. Best Day Of My Life - Jesse McCartney ,4. One In This World - Haylie Duff ,5. Sympathy - Goo Goo Dolls ,6. First Day Of The Rest Of Your Life - MxPx ,7. Girl Can Rock - Hilary Duff ,8. Beautiful Soul - Jesse McCartney (exclusive new re-mix) ,9. To Make You Feel My Love - Josh Kelley ,10. Now You Know - Hilary Duff ,11. Friend - Kaitlyn ,12. Fallen - Mya ,13. I’ll Be - Edwin McCain ,14. Anywhere But Here - Hilary Duff , ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pohádková realita - to je něco pro mě. Tenhle snímek znám úplně celý nazpaměť, protože už od roku 2004 jsem ho zahlédla NEJMÉNĚ 10x a pořád na něm nacházím něco z čeho doslova ležím na zemi. Mám ráda naivitu pohádek a "pana prince na bílém koni"(nebo v nějakém tom nadupaném autíčku), kterého popelka kromě internetu střetne jak také jinak než na plese uprostřed sálu a před půlnocí musí zase běžet za macechou a jejími dvěma hroznými dcerami.. Jako velký paradox zde figurují náznaky moderna, které souvisejí s pohádkou(kromě podivného maškarního plesu atd)-např.střevíček-mobil,princ-fotbalový kapitán atd...Naivní to přiznávám ale KTERÁ POHÁDKA NENÍ NAIVNÍ? Na závěr snad jen: "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry." ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Jednou to muselo přijít - po řadě volných teen adaptací klasických příběhů muselo dojít i na Popelku. Současné Popelky chtějí na Princeton, místo střevíčků ztrácejí mobilní telefon a pracují jako servírky. A ortel? Těžce naivní film, ale u pohádky bych to za chybu nepovažoval, jinak se však jedná o typicky hloupou americkou blbinu, kterých se natočily stovky, párkrát jsem se zasmál, jednou jsem byl i dojat, ve srovnání s jinými podobnými filmy se na to však dá koukat, Hillary Duff to zatraceně sluší, její macecha mně naopak lezla na nervy, její role byla trapná a dostala až přespříliš prostoru. Rozhodl jsem se, že dnes budu hodně hodný a dávám tři hvězdičky. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

– „Ta dívka, která byla na plese, tam něco ztratila. Co to bylo?“ – „Rybu!“ Potrhlá popelkovská komedie, kterou mám už od dětství mc ráda. Coolidge jako macecha (která mi chvílemi přišla na takovou tu „zlou královnu“ až moc přátelská), nádherná Hilary Duff jako Popelka v teniskách, dvě ztřeštěné neustále hádající se sestry (prý dvojčata, byla to jen minuta a šestadvacet vteřin!). Komedie dost nabitá jemným humorem, která mě, jakožto už vyrostlou z těchto komedií pro dospívající, stále baví. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)

Reklama

Reklama