foto

Madeline Zima

  • nar. 16.9.1985 (30 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Madeline Rose Zima se narodila 16.09.1985 v Connecticutu, ale její rodiče se záhy odstěhovali do Pensylvánie. Má 2 sestry, Vanessu a Yvonne, které se také věnují herectví. Svůj herecký debut si odbyla jako šestiletá ve filmu RUKA NA KOLÉBCE, díky kterému si ji oblíbili diváci i kritici. O rok pozděj se objevila ve filmu PAN CHŮVA NEBOLI OSOBNÍ STRÁŽCE.

Objevila se také v několika seriálech, například CHIRURGOVÉ nebo GILMOROVA DĚVČATA. Vidět jste ji mohli i v několika TV filmech. Za zmínku stojí i role Brianny, kterou ztvárnila ve filmu MODERNÍ POPELKA.

Už od roku 2007 ji můžeme znát jako Miu ze seriálu CALIFORNICATION. O rok pozděj si zahrála ve filmu PROTIVNÝ SVŮDNÝ HOLKY,který se však stal propadákem. Ve stejném roce si zahrála roli teenagerky Frances v hororu DIPLES.

Byla nominována na Young artist award, kterou však nikdy nevyhrála. Kromě toho ráda píše humorné povídky.

Vlaďka "SmileyGirl" Zlínská

Herecká filmografie

2015 Weepah Way for Now
2014 From A to B
#Stuck
2013 Crazy Kind of Love
Gilded Lilys (TV film)
Second Sight (TV film)
Vražedná dohoda
2012 Crazy Eyes
2011 Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Soud (S04E10)
Mrtvolka (S04E05)
Domácí záležitosti
Lake Effects
2010 First Dates
Píseň mého srdce
Trance
2009 Californication (TV seriál)
Mia culpa (S03E12)
The Collector
Upíří deníky (TV seriál)
2008 Californication (TV seriál)
A žili šťastně... (S02E12)
Blues všedního dne (S02E11)
Na mizině v Beverly Hills (S02E08)
Na samotě (S02E07)
Slasti a strasti (S02E06)
další epizody
Dimples
Protivný svůdný holky
5 or Die (TV film)
2007 Californication (TV seriál)
Holky - přerušení (S01E07)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)
LOL (S01E05)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Děvka babylónská (S01E03)
další epizody
2006 Hrdinové (TV seriál)
Looking for Sunday
3 libry (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Moderní Popelka
2003 Lucy (TV film)
2001 Big Leaf Tobacco Company, The
Noční můry (TV seriál)
2000 Dirigent (TV film)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Příslib smrti (TV film)
Secret Path, The (TV film)
1998 Další šance
The Rose Sisters
1997 Než jsme se našli
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Nanny Christmas Special: Oy to the World, The (TV film)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Last Supper, The
Pan chůva, neboli osobní strážce
1992 Ruka na kolébce
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2006 30 Even Scarier Movie Moments (TV seriál)
2004 Nanny Reunion: A Nosh to Remember, The (TV film)

TV pořady

2010 Real L Word: Los Angeles, The (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace