Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať se tato poetická komedie jmenuje, jak chce, ať se Jennifer Coolidge třeba umacechuje k smrti, ať si příběh sebelépe kopíruje prastaré vyprávění, které je v našich končinách známé díky zpracování Boženy Němcové, tohle není o Popelce. Tohle je o Hilary Duff léta páně 2004 a jako takové je to celé nezralé, přeslazené, kýčovité, patetické, laciné a místy až zbytečné. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti moderním variacím klasických témat, ať už jde o věhlasná dramata nebo nesmrtelné pohádky, ale pokaždé je potřeba k takové látce přistoupit v rozumné snaze příběh obohatit a ne jej jen bezostyšně vysát. V tomto případě je to bez sebemenšího náznaku tvůrčího vkladu a proto většina scén nefunguje a situace, ve kterých by měly emoce aspoň mírně gradovat, dochází k zívání a protočeným panenkám. Ani z těch řekněme sympatických mladých tváří nebyl režisér schopný vydolovat jediné zrnko vzájemné chemie. Bída. 30% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +Hilary Duff, ostatní herci, příjemná hudba, trošku obrazová podívaná, děj -někdy bohužel spíše bláznivá komedie, scénář, některé dialogy, hodně naivní/// Ale jo, je to celkem příjemný film, který se nestydí za námět a těžce jej kopíruje do moderního hávu. Přesto být to přirozenější a ne tak okatý, bylo by to lepší. Trošku zamrzí, že Jennifer Coolidge docela přehrává, alespoň já jsem z ní neměl dobrý dojem. Ostatní postavy jsou relativně v poho (tedy za předpokladu, že pominu jejich nereálné chování). Možná nejvíce mohu vystihnout Dana Byrda a jeho Zorra, vůbec ta scénka na tom plese byla zábavná. Film se snaží o hudební soundtrack, ale ten je pro mě rozpačitý. Některé melodie jsou trefné a pěkné, jiné hodně přeslazené, nevýrazné nebo nepatřičné. Ale pořád lepší než být bez hudby. A jak jsem již naznačil, pěkně se na to kouká. Snad jen mám dojem, že film jsem už viděl, tak nějak usuzuji, že bohužel není moc zapamatovatelný./// Celkem 73%/// ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Od tohohl filmu jsem čekala jedině to, že se pěkně zasměju nad jeho stupidností. Pár slabších míst tam sice bylo, ale jinak byl příjemný. Nic objevného - kdo by to ovšem od další verze Popelky čekal, ale šlo to a nebylo to extrémně hloupé. Snad jen se ten příběh dal trochu štavnatěji vyždímat, ale to už bych snad chtěla moc... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film prostě miluju. Ano já vím, že je to klasická teenage komedie, průhledná od začátku do konce, ale já si nemůžu pomoct. Společně s Mean Girls a Wild Child je to nejlepší teenage film. Když jsem ho viděla před 3 lety poprvé, měl pro mě kouzlo, má ho pro mě pořád. Až na to, že teď už na pohádky nevěřím. 5* (ano nadhodnocuji to, ale ostatní to tu zase podhodnocují, so what?) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)
  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)

Reklama

Reklama