Reklama

Reklama

Jennifer Lopez: Poločas

  • USA Halftime
Trailer

VOD (1)

Slavná Jennifer Lopez v komorním dokumentu vzpomíná na svoji pestrou kariéru i život v záři reflektorů, který s sebou přináší obrovský tlak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová podívaná o přípravě na jednu velkou akci. Nicméně celé to má pachuť politické agitace a to mi přijde škoda. Holka je to šikovná, má za sebou roky dřiny. Ale stále nepochopila, že na nic se nemá tlačit moc, protože vznikne zbytečný protitlak. A přesně proto hyperambiciózní lidé nikdy nenajdou uspokojení... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celý dokument by sa dal rozdeliť na dve ústredné roviny: spomienky na kariéru a kapitola "Super Bowl". Mne osobne sa oveľa viac páčilo, keď J.Lo spomínala na detstvo, na jej začiatky, milníky, úspechy i sklamania. Ten ošiaľ okolo Super Bowlu ma až tak nebral a na môj vkus bolo tejto veci v dokumente venovaného strašne veľa času. Oveľa radšej by som sa pozrel na ďalšie spomienky a zážitky tejto latino ikony. Takže celkovo mám z tohto dokumentu zmiešané pocity, ale tak celkovo to ušlo. Na 3* ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Najviac ma prekvapilo, že JLo sa identifikuje prioritne ako herečka. Nevadí, aj tak je multitalentovaná čavovkyňa a všetko čo robí, robí perfektne. Od tanca, spev až po kauzičky a živenie bulváru. A k tomu všetkému vyzerá tak, že pije krv, nestarne a jej postavu jej môže veľa mladších závidieť. Objektívne tri, ale pozadie nácviku super misky a samotná show tomu dajú jednu navyše. Je fajn vidieť, že Netflix dokáže robiť aj tento štýl dokumentov. 4 z 5 ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Oslavná óda na Jennifer Lopez se vrací do úspěšného období přelomu let 2019 a 2020, kdy umělkyně podtrhla svůj výrazný comeback. Dokument však jen těžko kohokoli přesvědčí o jiném názoru, než jaký na JLo už beztak dávno má. Směs nezajímavých zákulisních záběrů a povrchních rozhovorů je tak nakonec zcela zbytečná. Více zde. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jennifer, přečti si můj komentář, ať víš, jak moc se mi líbíš už od dob Cely a po tomhle dokumentu k Tobě navíc chovám také skutečný obdiv, protože jsi dokázala fakt ohromný věci- zejména díky své neuvěřitelné píli a odvaze, ale líbilo se mi i to, že Ti nedělá problém nechat se točit nenalíčená, rozespalá, nebo v domácím oděvu v rodinném kruhu, kde i navzdory svým miliardám vypadáš jako holka od vedle. Krásná holka od vedle, jen ať víš. S úctou Tvůj klukluka. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Lopez a bývalá baseballová hvězda týmu New York Yankees Alex Rodriguez během natáčení tohoto dokumentu po čtyřech letech ukončili své zasnoubení, ačkoli to ve filmu není zmíněno. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama