Reklama

Reklama

Den po zítřku

(TV film)
  • Česko Po dopadu (více)

Obsahy(1)

18. října 2012 dopadne na Zem meteorit a způsobí nečekaně silné zemětřesení. Mraky prachu postupně zasahují severní polokouli a celou Evropu v krátké době pokryje vrstva sněhu. Katastrofa navždy změní vzhled Země. Dopad meteoritu bude znamenat konec civilizace v podobě, jak ji známe dnes. Někteří lidé ale zázrakem přežijí a své úkryty najdou v podzemních dráhách. Jejich jedinou záchranou je satelit schopný zahřát atmosféru. Najít ho musí Tom Parker, šéf ochranky Americké ambasády v Berlíně Všechna města přikryje sníh a z bílého horizontu trčí pouze poslední poschodí Eiffelovky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

andy60 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už i horší věci, ale pravda - nebylo jich zas tak moc. Už při prvním dialogu mě napadlo - tohle museli natočit Němci. Nechápu, že země, která např. v hudbě naprosto kraluje (hlavně v metalu), nedokáže natočit kvalitní film (pár vyjímek by se našlo), ale v z 90% jsou to sračky, jako tahle - vše je buď černé nebo bílé, nic mezi tím, žádný prostor pro představivost, všechno takové strojově šablonovité, o humoru či nadhledu ani nemluvě. ()

mikinko51 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako ochotnicke divadlo by to nebolo az take zle, ale ak toto niekto mysli vazne ako celovecerny film .... to je teda riadny pruser. Scenar a herecke vykony su zhruba na rovnakej urovni (teda totalna bieda) a pocitacove efekty ? No, poviam to asi takto - synator sa obcas hrava Minecraft a musim uznat, ze ten Minecraft ma teda grafiku mnohonasobne lepsie spracovanu ako to, co bolo v tomto filme .... :-) ()

Reklama

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Dean Cain , je asi jeden z mála hercov ,čo zoberie hocijakú rolu kde môže byť hlavný hrdina ako v tomto prípade. Katastrofických filmov je vcelku slušná zásoba , ale takúto katastrofu som teda nečakal. Dlho som váhal nad tým či to vôbec dopozerať , ale nedalo mi to neskúsiť a podarilo sa. Zaujímalo ma ako sa dokážu nemci popasovať s témou padnutia veľkého asteroidu na našu planétu . Čo bola ale horšia katastrofa boli zábery exteriéru hlavne presunu po zamrznutej krajine. Vonku -50 stupňov a oni si veselo kráčajú a ešte sa usmievajú. O špeciálnych efektoch nemôže byť ani reč . Soul star 2 ako zbraň budúcnosti , založený na mikrovlnom žiarení , vedec , ktorý sám a dobrovoľne zostal v zamrznutej zemi. Sklamanie o tom, že ho kolegovia podviedli a sami chcú ovládnuť svet. Úbohé dialógy, " asi im bola zime keď všetci zamrzli " . No jedna lepšia scéna striedala inú. Za mňa strata času a neodporúčam . Jediná dobrá scéna bola v sprche s blondínkou. Inak zaujímavý poznatok hoci má film 98minut mal som pocit , že má 3 hodiny. Za mňa 1/10 ()

RadushM odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie ve všech ohledech. Něco tak trapně připomínající Den poté, což teda byla taky krávovina jak vyšitá, ale tohle je ještě 125 krát tragičtější a to jak ve zpracování, tak v obšlehnutým scénáři. O logičnosti některých scén snad ani nemluvit, leda že by diváci byli po lobotomii a přišlo by jim celé dílo alespoň trochu v normě. Jinak zpracování po grafické stránce, hmmm, těžká konkurence tetrisu z roku 1982. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už jsem se bál, že se tu setkám s průměrným hodnocením, ale fakt, že jsem u tohoto filmu umíral nudou, alespoň nebyl úplně mylný. Námět - řadový, nezajímavý. Mise - nudná, hloupá. Postavy - bez charismatu, nevýrazné. Že je hrdina do poslední chvíle prakticky úplně laxní, co se osudu své rodiny týče, a že vše zachrání pouhý satelit, mluví za vše. I přesto, mezi špatnými filmy je tento jako jednooký král mezi slepými. Pálí mě dát vůbec tu jednu hvězdičku a nalézt hodnocení v procentech těsně nad hranicí, ale jsou větší a děsněji zpracované hrůzy mezi levnými TV filmy. 15% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Sofii (Bulharsko). (Petr.Kocfeld)

Reklama

Reklama