Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

vikino1 

všechny recenze uživatele

To je tak když Americký sniper najde Zrodila se hvězda. A aby to hvězdička neměla jednoduchý, tak je to hvězda s cukrovkou navíc přistěhovalec, co pro prachy musí makat (oó jak to má chudák těžký, když si vybírá hoknu, kde se peníze prostě vydělat nedaj - blbka)... Z armády tam není skoro nic, a tak (pozor bojler) se to celé motá kolem jejich vztahu. Ona je hezká s figurou modelky co umí zpívat, on je voják se svaly a vlastně zabiják=správňák věřící na lásku, co se k fetu dostal kvůli smrti matky. Jak tohle může dopadnout ??? Ano 99,9% lidí to dokáže odhadnout.  Proto ta nuda. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších tuctových romantických filmov Netflixu, ktorý trochu zbytočne šplhá nad 120 minút. Jasne daná koncepcia príbehu s klasickými hereckými výkonmi, charakteristické pre daný žáner, a bez prekvapení. Jednohubka v podaní Sofii Carson. Osobné hodnotenie: 68% (***)  ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ono by to nebylo špatné, i slza ukápla, ale bylo to zoufale přeslazené a předvídatelné. Člověk přesně věděl, co a jak se s kterou postavou stane. A já ještě měla problém s hlavní hrdinkou. Byla mi s tím svým rýpáním a hádavostí nesympatická, navíc mi vadil i její hlas, takže hudební čísla jsem si nedokázala užít. ()

timush 

všechny recenze uživatele

Mierne nadpriemerný Netflix počin s podtitulom "when not real love became real". Bolo to predvídateľné, ale na upršané sobotné popoludnie to ušlo. Nič extra som od toho ani nečakala a dostala som fajn odreagovanie. Až po dopozeraní som zistila, že hlavná hrdinka je skôr speváčka ako herečka a to mnohé vysvetľuje. Jej výkon ma zo začiatku iritoval, ale potom som to pustila z hlavy a užila si "romantiku", ktorú naozaj nepozerám často :D. 3,5/5 ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Film v určitých momentoch zaujímavým spôsobom ukazuje na polarizáciu spoločnosti a niektoré z veľkých problémov v štátoch. Romantika ako hlavný motív na mňa fungovala možno aj preto, že sa mi neopozeraní herci v roliach páčili a chémia medzi nimi bola na začiatku totálne na bode mrazu k čomu práve prispievali ich rozdielne názory. Pozitívne plus k tomu všetkému dodali aj originálne skladby, zložené priamo pre film, keďže jedna postava bola aktívny muzikant a je aj v reálnom živote. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno