foto

Sofia Carson

  • nar. 10.4.1993 (24 let)
    Fort Lauderdale, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Následníci 2 (TV film)
2016 A Cinderella Story: If the Shoe Fits
Noční dobrodružství: Chůvy v akci (TV film)
Tini: Violettina proměna
2015 Následníci (TV film)

TV seriály

2016 Clevver Now (TV seriál)
Soy Luna (TV seriál)
2015 Následníci: Kouzelný svět (TV seriál)
2014 Předstírání (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)

Dokumentární

2015 Descendants: Set It Off! (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Sofia Carson feat. Alan Walker - Back to Beautiful (hudební videoklip)
Sofia Carson - Ins and Outs (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace