Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (341)

golfista 

všechny recenze uživatele

Jako jsou filmy s nálepkou "mládeži nepřístupné", tak na tomhle obalu by mělo být velkými písmeny "dospělým nepřístupné". Kresleného Garfielda neznám, takže nemůžu srovnávat, ale tohle byla zábava z těch nejubožejších. Ještě že aspoň trikové spojení "živých" herců a "G" byly na úrovni, protože jinak by Garfield (po své oblíbené jízdě po břiše) doklouzal zaslouženě až do odpadu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Garfielda mám rád. Dřív jsem měl tunu komiksů a pokaždý jsem se u něj zasmál. Tak jaktože je jeho filmová podoba tak hrozná? Bill Murray (Hlas Garfielda) je super a Jennifer Love Hewitt je krásná. Nicméně zbytek herců jsou herci na baterku. Garfield vypadá dobře. Digitálně je to pěkné, ale příběh je taková rychlokvaška. Pár úsměvných scén a toť vše. Od svého vypaseného hrdiny jsem čekal trošku více. Hlavně má na víc. Škoda 80 minut. Kdyby udělali seriál, bylo by to koukatelnější. ( 35 procent ) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ztvárnit tento svérázný komiks mohlo dopadnou i daleko hůř. Byla to docela zábava, Garfield se povedl v originále i v dabingu, kde Vladimír Čech podává unikátní výkon. Přesto je snad jasné, že nejde o nic jiného než povrchní zábavu. Rozhodně ale Garfield nezklame ty, kdo se na něho těšili. Hudba: Christophe Beck & Tim Boland ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný film zvláště pro děti. Musím pochválit, že i docela dobře byl zakomponován kreslený Garfield do reálného světa mezi herce. Jediný u koho bylo poznat, že Grafield tam ve skutečnosti enní, byla sestřička na veterině, která ho nesla na lůžko. Tam bylo vidět, jak má jen jakože ruky, ani ne podél Garfielda. Jinak pejsek byl roztomilý a příběh byl taky dobrý. Herecké obsazení normální, a hudba..ani si nevybavuju, jestli tam bylo něco jiného než písnička od Black Eyed peas. :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Že jsem ty stripy miloval, to je prostě fakt. Když jsem viděl Garfielda v 3D animaci a přestal je číst to je druhá věc. Nevim jak je to možný, jako malý jsem četl furt dokola ty knížky, které stále vychází a dokázaly mě rozesmát. Čímž netvrdím, že by to dneska nedokázaly. Ale tohle zpodobnění do filmu já krajně nesnáším. Prostě v něm se objeví věci, který by zatrpklý, věčně nenažraný a milující svoji osobu kocour prostě neudělal. Miluju ho kreslenýho na černobílém podnose, miluju ho kresleného v seriálu ale animovaného ve 3D, od toho se držím prostě dál a budu. Ani dvojku už vidět nechci. Příběh je nad očekávání takový, jak se odehrává většina stripů a ani vtípky nevyniknou tolik jako na papíře. Prostě tohle se každopádně nepovedlo. Na druhou stranu se zde ukázal opět kvalitní český dabing. --- Garfielde, ty jsi sežral všechny lasagne... - Já za to nemůžu, ony si začaly. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Námět pro film pochází z komiksu a z televizního speciálu ze začátku 80. let, v němž se kocour vydá na záchranu Odieho uneseného pohodným. (imro)
  • Ve scéně, kdy je Garfield (Bill Murray) vyhozen z domu, mají malá dvířka zelenou barvu a jsou neprůhledná. V ostatní záběrech jsou černá a průhledná. (dydy79)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama