foto

Jimmy Kimmel

  • nar. 13.11.1967 (49 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jimmy Kimmel, rodným jménem James Christian Kimmel se narodil 13. Listopadu v New Yorku. Ačkoliv je Kimmel spisovatelem či producentem, proslavilo ho především moderování talk show JIMMY KIMMEL LIVE. Již od počátku vysílání, tedy od roku 2003 se tato show těší nejen v USA nemalé oblibě u fanoušků všeho věku. Z této talk show vyšlo již mnoho povedených scének, které Kimmel natočil ve spolupráci všech možných hollywoodských hvězd.

V letech 1988 až 2003 byl ženatý s Ginou Kimmel, se kterou má dvě děti Katherine Katie a Kevina. Jednu z nejznámějších scének z jeho talk show natočil se Sarah Silverman, se kterou sdílel od roku 2003 do 2009 společnou domácnost. Jak řekl, jeho idolem je David Letterman. Dále Kimmel neskrývá náklonost k seriálu Lost, jehož většina aktérů navštívila Jimmy Kimmel Live. V Dnešní době je Kimmel na vrcholu. Uvidíme kam dále se jeho kariéra posune.

Marek "Brůny" Brůna

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mimi šéf
The Heyday of the Insensitive Bastards
2015 Ladíme 2
Méďa 2
2013 Movie: The Movie 2V
2012 Movie: The Movie
Projekt X
2007 Opravdový Jonathan
2006 Danny Roane: First Time Director
2004 Garfield ve filmu
2003 Windy City Heat (TV film)
2002 Jako Mike
2000 Road Trip
Zůstaň se mnou
1995 Delinquent's Derby

TV seriály

2016 Pitch (TV seriál)
The Interim (E02)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lord of the Freaks
2014 Manny
Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop! (TV film)
2009 Steve-O: Demise and Rise (TV film)
2004 Playboy: 50 Years of Playmates
2001 Comedy Team of Pete & James, The

TV pořady

2017 Oscar 2017 (TV pořad) - mod.
2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
67th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
64. Emmy Awards (TV pořad)
2011 GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)
63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Scream Awards 2010 (TV pořad)
2008 Mezi dvěma kapradinami (TV pořad)
The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
Comic Relief 2006 (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
Nick & Jessica's Tour of Duty (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
2001 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)
The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace