Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie-Dominique (Sophie Marceau) má za manžela nepříjemného a sebestředného Bertranda (Vincent). Bertrand pracuje ve velké mezinárodní stavební firmě a postupem času začíná stále více svojí ženu opomíjet. Marie-Dominique tím zákonitě začíná být otrávená a najde si milence. Vše pro ni vypadá jako naprostá idylka, ale její milenec se nejen stane přítelem jejího manžela, ale začíná se mu stále více podobat... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (23)

Kinema.sk (Matej Oravec)

"Komédia? Prvú polovicu tak určite nemožno nazvať. Skôr som mal pocit, že budem sledovať dramatický prerod utlačovanej ženy v ženu s jasným cieľom a pevným rozhodnutím. Ale ani to sa nekonalo. Kým sa nezišli všetci traja hlavní aktéri v spoločnej posteli, nikto v sále nevydal žiadny pazvuk, ktorý by…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Film je postaven na vtipném scénáři a prvotřídních hereckých výkonech. Sophie Marceau se postavou sympaticky rázné Marie Do přehrává do rolí středního věku, jakých kdysi vytvořila pěknou řádku Annie Girardotová. Sophiin půvab a herecký talent spolehlivě působí zejména na mužskou čast publika.…"

Reklama

Reklama