foto

Marie-Christine Adam

  • nar. 24.9.1950 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Baby Phone
2016 Les liens du coeur (TV film)
2015 Pařížská blbka
2014 Bébé à tout prix
Ça va passer... Mais quand? (TV film)
Chůvička
Prêt à tout
2013 Obětní beránek
2012 Homme de ses rêves, L' (TV film)
Kapitál
La Victoire au bout du bâton (TV film)
Les Voies impénétrables (TV film)
Paříž-Manhattan
Život té druhé
2011 Životní šance
2010 Zítra se vdávám (TV film)
2009 Erreur de la banque en votre faveur
Můj život v Neuilly
2008 Deux jours à tuer
Disco
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2006 Nejsem na prodej
Nos amis les parents (TV film)
2005 Další, prosím!
Jeden zůstává, druhý odchází
2004 Je serai toujours près de toi (TV film)
Plein des sens, Le
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
Lásko moje, kde jsi?
Rozvod po francouzsku
Sedm let manželství
2001 Přece bych ti nelhal!
2000 Herci
1999 Rozvrat
Trafic d'influence
1998 Clone, Le
Dormez, je le veux!
L'Annonce faite à Marius
Un amour de cousine (TV film)
1997 Ballade de Titus, La
Comme des rois
Silver Shadow
Viens jouer dans la cour des grands (TV film)
1996 Delphine 1, Yvan 0
Řidič a fantom
1995 Fils de flic (TV film)
Francouzský polibek
1994 Elles n'oublient jamais
1993 Contrôle d'identité (TV film)
1991 Génération oxygène
Mohamed Bertrand-Duval
1990 Déjeuner de Sousceyrac, Le (TV film)
Sladká pomsta
1987 Deux crocodiles, Les
1985 Šílená láska
1980 Aventures de guidon fûté, Les
1979 Au théâtre ce soir: Une nuit chez vous Madame (TV film)
1978 Freddy
1977 Oh Archibald (TV film)
1974 Impossible... pas français
1973 Au théâtre ce soir: Le bonheur des autres (TV film)

TV seriály

2015 Le secret d'Elise (TV seriál)
Nina (TV seriál)
2014 Mes chers disparus! (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Podezření (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Laverie de famille (TV seriál)
2002 72 hodin (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1978 Mazarin (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

TV pořady

1987 Matin Bonheur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace