Reklama

Reklama

Pacient

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Alan Strauss je terapeut vězněný pacientem, který odkrývá, že je sériový vrah. Sam má na Alana neobvyklý terapeutický požadavek: zarazit jeho nutkání vraždit. Aby přežil, musí Alan rozmotat síť Samovy narušené mysli a zastavit ho dřív, než znovu zabije… Sam ale odmítá řešit kritická témata. V průběhu svého uvěznění Alan zjišťuje, jak hluboko je nutkání v Samovi zakořeněné, ale i to, jak moc bude muset pracovat na tom, aby napravil neshody ve vlastní rodině. Čas běží a Alan se zoufale snaží zastavit Sama dříve, než se Alan stane spoluviníkem Samových vražd, nebo hůře – sám se stane jeho cílem. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku nenapadny serial, minimalisticky natoceny, malokedy sa odohravajuci mimo miestnosti s ustrednou vybornou hereckou dvojkou. Domhnall Gleeson je v postave autenticky a ta absencia "cloveciny", ale snaha dostat sa "kamsi" je hmatatelna. Uvodne epizody som bol pomerne nadseny, avsak napriek kratkosti epizod sa dej vyrazne neposuval. Pomohlo by "zhustenie". Obcas je to ozaj dost taziva psychologicka drama a predstavy v podvedomi, s ktorymi som sa obcas nestotoznil. Sposob, akym  to vyvrcholi som neocakaval, ale dava logiku. Kazdopadne serial, ktory pravom vyzdvihuje miesto terapie v zivotoch ludi v tazkych zivotnych situaciach. Odporucam. 65% Nadpriemer. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohl to být velmi dobrý a s trochou snahy poměrně hutný devadesátiminutový thriller o tom jak si magor unese psychiatra aby mu na soukromých sezeních (zatímco je přivázaný k posteli) pomohl přestat vraždit a vyléčil ho. Jenže není a místo toho je to skoro pětihodinový seriál, který se navzdory krátkým epizodám nijak závratně (a hlavně nikam) neposouvá, často vyloženě přešlapuje na místě a celkem štědrý prostor nedokáže pořádně využít. Gleeson s Carellem jsou v hlavních rolích fajn, ale to je tak nějak všechno. Škoda promarněného dobrého nápadu...40% ()

Reklama

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Po prvních pěti vteřinách jsem byla skeptická (takhle v nové situaci opravdu panikaří, terapeut?), po pěti minutách se to prohloubilo (to pořád, terapeut, zapomíná, že je na řetězu?) a po pátém dílu mě vůbec nezajímá, jak se to vyvine dál, respektive mě na mém zdravém prožívání bytí aktivně zajímá to hlavně nedokoukávat. Je to pomalé, utahané, nedovtipné, repetitivní a nemůže mi méně záležet na tom, co se tam komu stane nebo nestane... Jediné, co mi stálo za pozornost, byly zatím herecké etudy mladého Gleesona. Teď si jdu zkusit spravit chuť Terapií pravdou, tak jen doufám, že je to dobrý nápad.*~ ()

Hexx 

všechny recenze uživatele

*SPOILER* Zajímavý počin ztvárnit uvědomělého sériového vraha, který se za každou cenu chce vyléčit a zbavit se tohoto břímě. Stývý MoCarell se o to věru pokouší většinu seriálu, někdy lépe, někdy hůře. V závěru mě mrzí, že to nepřežil, fandil jsem mu, aby se otamtad dostal. Bohužel. Spoutaného terapeuta vystřídal pacient, a to byl asi ten nejsprávnější konec. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to taková napínává konverzačka odehrávající se hlavně v jedné místnosti. Ale mě to bavilo. Jako fanoušek opravdových zločinů mě to oslovilo. Navíc bylo zajímavé sledovat, jak takový sériový vrah dokáže přemýšlet a Domhall Gleeson to zahrál naprosto skvěle. Má to zbytečné díly, tudíž by seriál mohl být klidně kratší, kdyby něco vynechaly, ale převažuje víc ta kvalitnější část. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama