Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nelwynové a jejich Velký Aldwin vítají dobrodruhy, které vyslala královna Sorsha. (Disney+)

Recenze (10)

CallisCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno tak po prvních epizodách se dá s klidem říct, že kastrovanej myšák pokračuje v nastoleném trendu, likvidace všeho, co vlastní. Máme tu všechno. Debilní, ale rádoby vtipný dialogy, hlavní postavy, co vypadaj jak banda puberťáků, absolutně nelogický chování. A úplně nejvíc je, když se Brunhilda snaží kouzlit a vůbec jí to nejde, dokuď jí nedá zlej rytíř pěstí do obličeje. Kdyby to věděl Willow, tak jí řeže od začátku druhý epizody a na konci by z ní byl novej Gandalf, co navíc umí vařit. Ve 3. epizodě by zachránila prince a byl by konec. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Elora co to z ní udělali, když jako mimino měla větší moudrost než jako dospělá dívka. Kit mi začala jít lízt na nervy, její láska rytířka je naštěstí o něco příjemnější. O mužských postavách kromě Willowa moc nevíme, ale zatím jsou na tom poněkud líp. Jenže není tam prostě ta atmosféra toho filmu. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Willow zažíva vnútorný rozkol lebo sa nevie rozhodnúť medzi pomocou svojej dedine ako Aldwin alebo cestou za záchranou princa. Nakoniec sa pridaná k spoločenstvu a rozhodne sa učiť Elonu Danel aby mohli poraziť zlú bosorku. Prevedenie: Naše GENDER spoločenstvo prijalo retardovaného poločarodejníka, ktorý má problémy s vlastnou identitou. Inak sa v tejto časti dokopy nič nestalo a príbeh sa nám posúva od nikadiaľ nikam. Aha vlastne hej máme tu partu nakazených prenasledovateľov ale inak nič zaujímavé. Seriálu zúfalo chýba postava Matha Martigerna, ktorý sa staral aspoň o humor keď už nič iné 15% ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježíšku tak to fakt ne! To je nějaká parodie nebo to natočili náctiletí na svoje ipouny? Ty woe na to se nedá koukat, srandy kopec, trapnost nad trapnost. To je nějakej trapnej film s postiženýma hobitama? A ta mega kouzelnice, to jsem se tedy smíchy potrhal. Vždyť ta Zlobaba kdyby seděla na zadku a nechala, tak se pomlátěj sami mezi sebou. Vždyť je taková banda neschopnejch oslíků. Jak tomuhle může někdo dát 4 nebo 5 hvězdiček? Leda tak po frontální lobotomii.... ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než první díl. Willow je skvělý a celkově mám pocit, že se po malých krůčcích začínáme vracet ke kvalitě původního filmu. Jasně, minimálně polovina postav je tady zatím dost „navíc" (princezna by potřebovala proliskat), ale s příchodem Nelwynů se začínám docela bavit. Potenciál tady určitě je, tak snad ho Kasdan dokáže využít. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama