foto

Ralph Ineson

  • nar. 15.12.1969 (46 let)
    Leeds, West Yorkshire, England, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
The Crown (TV seriál)
2015 Čarodějnice
The Interceptor (TV seriál)
2014 Kingsman: Tajná služba
Nové světy (TV seriál)
Strážci Galaxie
2013 Ambassadors (TV seriál)
Bluestone 42 (TV seriál)
Count Arthur Strong (TV seriál)
Sobecký obr
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
Bohové staří a noví (S02E06)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Nadějné vyhlídky
Pramface (TV seriál)
Secret State (TV seriál)
Titanic (TV film)
2011 Body Farm, The (TV seriál)
Case Sensitive (TV seriál)
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Nezvaní hosté
Scott and Bailey (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 Další rok
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Robin Hood
Sex & Drugs & Rock & Roll
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
Prokletý klub
Suicide Man
2008 Cass
Je tady někdo?
Merlin (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Střílej bez varování
The Last Thing to Go Through a Fly's Mind
2006 Ajťáci (TV seriál)
Dalziel a Pascoe: Jeskynní žena (TV film)
Losing It (TV film)
Magnolia (TV film)
Missing (TV film)
Olověná bublina (TV seriál)
Only Boy for Me, The (TV film)
Suburban Shootout (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Panenská královna (TV film)
Pochod (TV film)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Line in the Sand, A (TV film)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Between the Sheets (TV seriál)
Blue Murder (TV seriál)
Čtvrtek dvanáctého (TV film)
New Tricks (TV seriál)
Strange (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
South West 9
Z pekla
2000 Black Books (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bostock's Cup (TV film)
Holby City (TV seriál)
1998 Children of the New Forest (TV film)
Playing the Field (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Fixlování
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
Kiss and Tell (TV film)
This Life (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
První rytíř
Štěnice (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Cardiac Arrest (TV seriál)
Cesta (TV seriál)
How High the Moon (TV seriál)
Chandler & Co (TV seriál)
Nakupování
Pinch of Snuff, A (TV film)
Tajný agent Royce (TV film)
99-1 (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Harry (TV seriál)
Syrup
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2011 Lovci odpadu (TV seriál) - vyp.
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

TV pořady

2006 Die Ludolfs - 4 Brüder auf'm Schrottplatz (TV pořad) - vyp.
1999 Loose Women (TV pořad)
1992 Big Breakfast, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace