Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně slibnej, strach je podáván velmi dobře a do role připosraného děcka se dá sakra dobře vžít, ten nádhernej chrčící zvuk kterej ta čůza vydávala je nezapomenutelnej. Avšak na jednou tu dojde ke zvratu kdy se z perfektně rozjíždějícího hororu stane pohádka typu Lovci duchů :( ale i tak ve me ten začátek zůstane hodně dlouho. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Od tohoto hororu, jsem po velmi působivém a vysvětlujícím začátku o neprávem popravené ženě, která proklela s posledním vydechnutím městečko, čekal pořádný hororový krajíc. Místo toho přišlo jen pár drobečků z toho krajíce v podobě nudných scének a bez působivého průběhu děje se u mě nemůže jednat o zajímavý přírůstek do žánru. Když se u hororu víc nudím, než bavím, není to dobře. Tady až na skvělý úvod, slabý prostředek a ještě slabší závěr, nebylo o co stát. Z filmu je cítit silně promrhaný potenciál. Je to velká škoda, ale ne. 40% ()

Reklama

E.. 

všechny recenze uživatele

Na to, že to není žádný velkolepý film s hollywoodskýma hvězdama mě to celkem mile překvapilo. Námět byl zajímavý, ale zpracování už se tak moc nepovedlo, to je pravda, ale i tak jsem se místy dost bála (možná je to tím, že se tmy bojim, kdo ví:)). Řadím ho mezi průměrné horory, které nejsou sice trháky, ale na "pohodové" a nenáročné večery postačující. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum na DF je jeho délka, resp. jeho nedélka (72 min. film, 10 min. titulky- nějak tu stopáž museli natáhnout :-)), ale jinak je to jen další rádoby horor, neoplývající ničím inovativním nebo alespoň zábavným. Hlavní postavy nevýrazné, hudba- byla tam vůbec nějaká(?) a to nejpodstatnější- zoubková víla- neatraktivní (v kontextu hororových "hrdinů"). Nuda a ještě jednou nuda. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Jooo tak tohle měl být asi moderní horor. A všecko špatně. Napětí ani za nehed by se nevešlo. Samotný příběh má sice originalní motiv, ale to jaký z něj vylezl film! Uff! Maska "víly" ubohá a trapná. A samotný příběh přehlídka odkoukaných výstupů z jiných béček a těch největších klišé. Dojde i na lekačku se zvířaty, ale fakt nevyděsí. Mizérii podtrhuje i úděsné digitalní finále. Ještě že to trvalo celkově jen 70 minut + asi desetiminutové strašně cool titulky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama