Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Mimo (E04)

(epizoda)
  • USA The Outside
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podivínka Stacey chce za každou cenu v práci zapadnout. Začne proto používat oblíbenou mast, která jí ale vyvolá děsivou reakci a odstartuje neuvěřitelnou proměnu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Cedr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako desetiminutový studentský kraťas na youtube by to bylo okey. Jako hodinová epizoda to má pramálo co nabídnout. Nudné až vyloženě otravné. Jediným kladem jsou opět pěkné kulisy/interiéry/kostýmy a produkční hodnota obecně. O síle námětu předchozích epizod by se dalo polemizovat, ale každá zatím měla aspoň specifickou dávku šarmu. Povídku, scénář i režii této epizody měly podle všeho na starosti tři různé dámy... čímž děkuji za potvrzení teorie, že dobré spisovatelky, scénáristky a režisérky prostě neexistují. Sorryjako. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla zdaleka jedna z nejnechutnějších věcí, co jsem kdy viděl. Všechna čest za tu monstrózní práci s tím, jaké to v divákovi po celou dobu vyvolává pocity. Hvězdička navíc za dobře utajené více-než-jen-cameo herce, kterého mám za posledních cca 5 let hrozně vysoko v osobní topce. Velká paráda a strašně podceněný díl. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně osobitá epizoda (Amirpour zcela vlastní), která vyniká především stylem (mizanscéna, color-grading, kamera, všechno perfektní). Herci super, groteskní podtón taky, jen ta metafora vcelku dost průhledná, ale ničemu to vlastně v konečném důsledku nevadilo. Taký coenovsky vtipně podtaktovaný body-horror. ()

whysoserious odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním jsem si jistej- slabší díl, než je tenhle už mít "Kabinet" určitě nebude, protože tohle bylo dno. Námět, který by se dal v klidu odvyprávět v patnáctiminutovém kraťasu (a v tom případě by to bylo v pohodě), roztažený do hodinové stopáže a tudíž k uzoufání nudný. Hororu v tom není ani za mák. Sledovat hodinu herečku nalíčenou na zakomplexovanou zrůdičku jak rudne, až se z ní v závěru stane přesně taková pipina, jakou touží být, je sakra málo a naprostá ztráta času. Guillerma mám rád a většinou nezklame, ale je pro mě zarážející, že tohle v rámci své série fakt pustil ven. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu moc Requiem za sen (kamera i trochu zápletka) a jo, kratší to mohly být. Na druhou stranu kecy o nejhorším díle Kuriozit nebo svalovaní mindráků na ženské vedení je dost mimo. Starr i Micucci jsou super a motiv toho, že jde někdo takhle přes "mrtvoly" kvůli vlastním nedostatkům a nízkému sebevědomí je hororový až až. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní celkem 3x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama