Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál se zabývá se dynamickým a kontroverzním příběhem Mikea Tysona, věnuje se bouřlivým vzestupům a pádům jeho boxerské kariéry i osobního života a sleduje, jak se z milovaného světového sportovce stal vyvrhel a potom zase miláček. Seriál se zaměřuje na Mikea Tysona, ale zkoumá také třídní a rasové poměry v Americe, slávu a moc médií, nenávist k ženám, rozdíly v majetkových poměrech, příslib amerického snu a posléze i naši vlastní roli při utváření Mikeova příběhu. Přestože je tento příběh inspirován skutečnými událostmi, byly některé postavy, situace, místa a dialogy zdramatizovány. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele drackula k tomuto seriálu (9)

Mike (2022) 

Kvalitný seriál o komplikovanej osobe. Vhodný je aj pre ľudí, ktorých box nezaujíma. 80% Disney ()

Zloděj (2022) (E01) 

Úvod seriálu si ma získal. Som rád, že to nie je ďalšia fádna športová biografia, ale mix stand-upu a flashbackov z rôznych období kariéry, ktoré spolu nejakým spôsobom súviseli. Má to dobrý hudobný podmaz a často je to svojsky vtipné. 80% Disney plus ()

Monstrum (2022) (E02) 

Hlavnou postavou tejto epizódy bol tréner Cus D´amato, ktorý vytvoril z chlapca monštrum, ktoré sa potom stalo svetovým šampiónom. Dianie je plynulé a baví ma to, takže som zvedavý ako seriál zvládne búrlivejšie obdobie v živote Mikea Tysona. 80% Disney plus ()

Milenec (2022) (E03) 

Mladý, blbý a zamilovaný. Vývoj bol jasný už na začiatku, ale malo to emóciu a stále to dokázalo celé dianie odľahčiť. Zatiaľ najlepší diel. 90% Disney plus ()

Chlebodárce (2022) (E04) 

V tejto epizóde je to pre zmenu mladý, blbý a naivný. Ale tento pád sa dal čakať a som zvedavý ako sa s tým Mike vysporiada. (teda viem ako, ale som zvedavý ako to spracujú) 80% Disney plus ()

Desiree (2022) (E05) 

Zatiaľ s prehľadom top epizóda. Z Mikea sa stáva tak trochu zlosyn, ale ani to nevadí, aby ho fans fanaticky zbožňovali. Krásne sa tu zobrazil aj fenomén "obeť si za to môže sama". 100% Disney plus ()

Kriminálník (2022) (E06) 

Škoda, že táto epizóda zlyhala v zobrazení toho momentu, kedy sa Mike zlomil a začal uvažovať trochu inak. Dianie bolo ale často úsmevné a pripomínalo mi to Escobarovu basu. 70% Disney plus ()

Kanibal (2022) (E07) 

Seriál si udržiava štandard ale škoda, že táto epizóda priniesla minimum niečoho, čo nie je všeobecne známe. 80% Disney ()

Fénix (2022) (E08) 

Finále nebolo nič strhujúce, skôr to bola dôstojná bodka a názov epizódy skvele popisuje celkovú náladu. 80% Disney ()

Reklama

Reklama