Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sean Okden nadaný TANEČNÍK, který dostane šanci v taneční show v Sydney. Získá odvahu, aby opustil neperspektivní práci a šel za rytmem svého srdce naplněného nejen tancem, ale i láskou ke krásné dívce Lindě, do které se zamiluje i jeho bratr Mitch. Jejich vztah je podroben velké zkoušce a Seana díky horkokrevnosti vyloučí ze zábavního programu v Sydney. Nenechá se odradit a po návratu do Newcastlu dá dohromady pár přátel, kteří absolvovali stepařskou školu a sestaví novou taneční show. Navzdory posměchu a zlomenému srdci, je rozhodnut následovat svůj sen (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Johnny 

všechny recenze uživatele

Skvelé, ale vážne skvelé tanečné kreácie, choreograf má u mňa jednotku s hviezdičkou a navyše film má aj celkom zmysluplný a dobre spracovaný príbeh, kde stepovanie tvorí jadro, zápletku a aj vyvrcholenie :) ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tie tri hviezdičky sú hlavne za tanečné choreografie, ktoré boli miestami na úrovni. Horkosmutný príbeh na pozadí tanca bol slabšia , prevarená kávička .... ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že pohled na mladé tanečníky s vypasovanými tričky mě opravdu nevzrušuje. Film je až příliš sladký, příkladem může být (jak jinak) konec. Adam Garcia se celý film ksichtí naprosto stejně a nepozoraval jsem u něj naprosto žádné reakce (stejně jako v Divokých kočkách...). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Fascinující tanec mezi hromadou klišé, balastu a nepříliš zajímavých kluků. 1) Světově proslulý choreograf Dein Perry vytvořil v devadesátých létech taneční těleso moderních stepařů Tap Dogs, s nímž slaví úspěchy po celém světě. V autobiografickém snímku Bootmen zobrazil Perry poněkud upravenou historii vzniku této skupiny. Film produkoval, režíroval, spolupracoval na scénáři, připravil jako choreograf taneční čísla a zatančil si roli Anthonyho Forda._____ 2) Scénář beze špetky osobitého vkladu kopíruje klišé podobných příběhů. Performeři jsou většinou pěkní kluci, jak jinak, ale herecky nevýrazní a jako osobnosti zcela bez charismatu (zejména Sean - Adam Garcia nebo jeho bratr Mitchell - trochu lepší, ale stále neuspokojivý Sam Worthington). Chybí jim to živočišné pižmo, díky němuž se vám srdce rozbuší a tep stoupne, když na vás pohlédnou...mně tedy nestouplo nic, milí přátelé._____ 3) Taneční scény naopak jsou skvělé, mají šmrnc, napětí, živočišnost, gradaci. Taneční finále je strhující a vehnalo mi slzy do očí._____ 4) Kdybych z filmu vystříhal netaneční vatu, byl by na pět hvězdiček._____ 7.12.2023 - po opakovaném zhlédnutí se slzy v očích nekonaly, zatímco dříve uvedené výhrady ještě vzrostly. Hvězdičku tedy ubírám. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Divák očakáva, že tanečné sekvencie oslnia a zdvihnú tento film nad jeho klišé, ale je ich málo, čo je sklamaním. 5/10 ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Příběh není zrovna originální, ale na rozdíl od mladších Step up netlačí tolik na pilu a neukazuje, jak nadaný tanečník ke štěstí přijde, spíš jsem tam cítila lehce sociální podtext. Sympatické je i to, že ne vše je černobílé, ale míchají se sem i odstíny šedé... Choreografie jsou hodně originální a chvilkami připomínají kreace STOMP. Docela pěkné pokoukáníčko a dobrý oddech. ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Pripúšťam, že si z toho filmu už veľa nepamätám, ale na to vystúpenie nakoniec nie je možné zabudnúť. A teraz sa len modliť, aby som to niekde našla a mohla skuknúť znovu... ()

pie.com.key 

všechny recenze uživatele

Tanec a hudba na pět hvězd, taneční scény jsem si fakt užívala a toilet dance mě inspiroval - hledám místnost, kde jsou záchodové mísy takhle pěkně vedle sebe bez kabinek, a hned to prubnu :P Příběh a herecké výkony průměrné... ()

Reklama

Reklama