Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emil a Oleg, oba kriminálníci s bohatým trestním rejstříkem, přijíždějí do New Yorku zinkasovat svůj podíl na dávné loupeži. Když zjistí, že peníze už dávno zmizely v nenávratnu, stojí to jejich kumpána krk. I cynický newyorský detektiv Eddie Flemming je šokován brutalitou dvojnásobné vraždy a bezohledností, s níž se oba zločinci pokusili zahladit stopy obrovským požárem. Jediné, čeho se při pátrání může chytit, je informace o dívce, které se podařilo z bytu uprchnout. V nesourodé dvojici s mladým idealistickým vyšetřovatelem z hasičského sboru se pouští do hledání záhadné svědkyně. A musí postupovat rychle, protože o dívku mají z pochopitelných důvodů zájem i oba zabijáci. Jejich metody jsou oproti policejním mnohem drastičtější a záhy se tak roztáčí kolotoč hrůzných vražd, které Oleg natáčí ukradenou kamerou. V zemi, kde se televize v honbě za atraktivním materiálem nezastaví před ničím, se může stát mediální hvězdou i masový vrah. Stačí, když je efektně brutální a dostatečně inteligentní na to, aby předstíral blázna... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Robert de Niro je tu len do počtu a pre prilákanie divákov, scenár je jeden zlý vtip, všetko je tak otrasné že sa netreba ani rozpisovať...Jedna hviezdička LEN za Karla Rodena, inak je to katastrofa, pri ktorej som ledva vydržal do konca...Toto že má byť "o sile médií a schopnosti manipulovať spoločnosťou"? Ľudia nebláznite...:) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sám Karel Roden si u tvůrců prosadil, aby jeho role psychopatického zabijáka byla české (pro Američany spíš československé) národnosti a vyplatilo se - zahrál ji tak přesvědčivě, že jako jediný zástupce české herecké školy prorazil a uchytil se příslovečným drápkem v Hollywoodu. Mimo uhrančivého Karla Rodena ale 15 minut mnoho jiných svodů nenabízí - zápletka je hollywoodsky průměrná a ani Robert De Niro nejde nijak vysoko nad svůj obvyklý standard. Tedy hlavně díky Karlu Rodenovi zajímavý (sic průměrný) americký akční film... A Karlu Rodenovi lze jen přát ještě mnoho takových hollywoodských rolí... ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Ještě dnes si pamatuju, jak sem byl v šoku, když sem na tom v roce 01 byl v kině a viděl sem zabít De Nira a ještě takhle! Sice zabili jen jeho postavu, ale stejně, to se často nevidí, aby někdo takhle zabil - v tý době mýho nejoblíbenějšího herce. Narozdíl od všech, Roden mi přišel, že hraje strašně, příšerně špatně, blbě, že je to zkrátka do tý doby jeho nejhorší výkon, co kdy kde předvedl. Nudná, béčkově ubohá, mizerná role, kterou zahrál přesně tak blbě, jak je třeba takovou roli zahrát. Dnes, po 14 letech, zrovna to dávaj na nově, a koukám na to, mi to příde už všechno jedno. Film je to naprosto trapnej, nejtrapnější ze všeho je ta postava toho ruskýho pitomce s videokamerou, taková trapárna, jak se to snaží "něco vypovídat". Rádoby pokus o nějakou satiru. A je to jen nekonečně děsná pruda. Roden je neustále zpocenej a furt někoho kuchá a řeže, fakt jen pateticky trapný béčko, který se omylem místo videa dostalo do kin a tím začla trapná americká kariéra našeho vynikajícího herce. Na druhou stranu, vyzkoušel si kariéru v americe, budiž mu to přáno.Každopádně to nic nemění na tom, že tendle film je neskutečně otravnej a nejotravnější tam je ta dvojka kreténů z východu, je to trapný a debilní klišé, typicky americky pošahaná vize světa. ()

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Blázinci za kamerou? Hodně mě to překvapilo, obzvláště to, že De Nirka vážně sejmuli, což moc nebývá u amický filmařiny. Emyl to měl pěkně naplánovaný, bohužel rusák musel být svině jako vždy a pojebal to. Holt, film sice natočil, ale to je tak vše. Akce! Hrozně jsem si zamiloval smích Rodena, do role takovýho psychouše se určitě hodí. Nebejt ho tak je to fakt trapnej film, zbytek dělal jen křoví, zatímco on si to skvělé užíval a málem mu to i vyšlo.  :) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdo se může pochlubit tím, že na něj plivnul Robert De Niro, a to dokonce opakovaně? Patrně pouze náš Kája č. 47. K tomu ale fakt stačilo jen minut patnáct, tuhle délku kalhot by nikdo neunosil. Jasně, že jsem si všiml toho, s jakou satirou, ironií, sarkasmem a bez jakýchkoli zábran film pálí do amerických řad (ono tedy těžko si toho nevšimnout, když není o ničem jiném), ale co z toho? Kde byla nějaká akce, napětí, poutavý příběh nebo něco podobného? Ty dvě hvězdy jsou snad jen za konec, ten mě totiž jako jediný ze všeho alespoň pobavil, když už nic jiného. (Filmfest Hurghada 2012, 25/67) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (19)

  • Film sa natáčal mimo Los Angeles aj v New Yorku. (Laslo)
  • Trik, jak se dostat z kocoviny, kdy ponoříte hlavu do umyvadla plného vody s ledem, je prý metoda, kterou někteří policisté používají. De Niro na něj narazil, když si dělal soukromý průzkum mezi detektivy. (don corleone)

Reklama

Reklama