foto

John Herzfeld

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Escape Plan: The Extractors
2014 Na dosah
2008 V utajení (TV film)
2007 Bobby Z
2001 15 minut
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
1996 Drsný a drsnější
1993 Muž bez tváře (TV film)
Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
1989 The Ryan White Story (TV film)
Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Otcova pomsta (TV film)
1987 Daddy (TV film)
1983 Dva podobní
1980 Stoned (TV film)

TV seriály

2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2003 Bill Stanton Project (TV seriál)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Comes the Dawn (S06E13)
1992 The Fifth Corner (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2010 Inferno: The Making of 'The Expendables' (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Escape Plan: The Extractors
2014 Na dosah
2008 V utajení (TV film)
2001 15 minut
1996 Drsný a drsnější
1993 Muž bez tváře (TV film)
Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
1989 The Ryan White Story (TV film)
Vražda v Central Parku (TV film)
1987 Daddy (TV film)
On Fire (TV film)
1985 Ha-Kala
1984 The Last Winter
1983 Dva podobní
1982 Hard Feelings
1981 Splendor in the Grass (TV film)
1979 Hlasy

TV seriály

2004 Dr. Vegas (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2010 Inferno: The Making of 'The Expendables' (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Na dosah
1993 Muž bez tváře (TV film)
1989 The Ryan White Story (TV film)
1987 On Fire (TV film)
1986 Cobra
Shattered Spirits (TV film)
1982 Victims (TV film)
1980 Nezaručená zpráva o válce (TV film)
Stoned (TV film)
1979 Some Kind of Miracle (TV film)
1976 Cannonball
1974 Přání smrti
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV film)

TV seriály

1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2011 Once I Was a Champion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace