Reklama

Reklama

Ta dívka z fotky

  • USA Girl in the Picture
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Dokument o velké záhadě, která vám pořádně pocuchá nervy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejznámější kriminální případy svoje dokumenty už dávno dostaly, takže na scénu postupně přicházejí méně provařené kousky. Země neomezených možností jich má evidentně pěknou řádku a milovnicí true crime si tak můžou mlaskat. Záhada kolem jedné dívky z fotky určitě jen tak nezapadne, protože jde o neskutečně zamotaný a nechutný příběh o lidském utrpení. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Všechna čest vyšetřovatelům a neutuchající touze objasnit příběh Sharon, neznámé mladé dívky, které zemřela roku 1990 za záhadných okolností. Po dlouhých, téměř 30ti letech (2017) byl případ a s ním i hrůzostrašný příběh Sharon objasněn, a to nejen díky agentům FBI, vyšetřovatelům policie či investigativnímu novináři, ale i síle internetu a sdílení i dostupnosti informací. Velmi silný, ale i velmi drsný příběh. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Brrr, tak tohle je vopravdu mrazivě zastrašující příhšh jedný hodný dívky, která mělo ovšev celej život v pátách šílence... Od začátku to působí skoro jako film, děsivej osud pár lidí se rozplejtá a to napětí tady fakt je. NA to, že je to dokument, tak sem byl napjatej víc než u většiny kriminálek.. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Spoiler!!!!. Dokumentu chybí lepší, hlubší zpracování a vůbec mu neprospívá nestálé skákání v čase, plus dost dalších věcí.( strašně  odflákle natočený soud údajného manžela, výpovědi  svědků , matky....) Potenciál to mělo jako hrom, nicméně zůstalo jen u průměrného pokusu, který nám ani zdaleka neosvětlil celý život téhle nešťastné dívky z fotky, se kterou se život ale vůbec nemazlil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nemôžem poprieť, že je dokument v závere dojímavý, že je dejovo vzhľadom na zápletku pomerne originálny. No taktiež sa nemôžem ubrániť tomu, že je samotná atmosféra takmer počas celého snímku skôr melancholická, než thrillerovo strhujúco temná, ako by sa pri “True Crime” tvorbe tohto druhu vyslovene žiadalo. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Kniha z roku 2004 „A beautiful child“ od Matta Birkbecka, jenž je ve filmu zmíněna, je nejprodávanější literatura faktu. Velký zájem o knihu vedl NCMEC (Národní centrum pro pohřešované a zneužívané děti) ke znovuotevření případu (r. 2011). FBI díky tomu, po dalším rozhovoru s Floydem, zjistila pravou totožnost unesené dívky. (zuzza11)

Reklama

Reklama