Reklama

Reklama

Old Fashioned Cupcake

(seriál)
  • Japonsko オールドファッションカップケーキ

Epizody(5)

Obsahy(1)

Nozue-san (Kóhei Takeda) nemá ve svém životě nic, co by jej naplňovalo. Jeho každodenní rutina se skládá ze spánku a práce. Tento fakt nelibě nese jeho podřízený Togawa (Tacunari Kimura), který chce, aby si jeho šéf život užíval a byl spokojený. Navrhne mu proto vyzkoušet činnosti mimo jeho obvyklý rádius a první věcí je návštěva palačinkárny. (Lex.San)

(více)

Recenze (4)

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná, která na to vůbec nevypadá, ale hned od prvního dílu je divákovi jasné, že tohle je úplně jiná liga. Na malém prostoru s minimem herců a vlastně i děje vznikl takový příběh, který s přehledem převálcoval letošní mnou zatím viděné BL seriály. Všechno to stálo jen na dvou hlavních protagonistech a ono to úplně stačilo – silné 4* (9/10) ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

- "Where should we go tomorrow?" - "Anywhere, as long as you're there." ... nádherná love story, u které jsem umírala hlady. láska asi vážně prochází žaludkem.. ♡ ()

Reklama

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od toho, že se mi nelíbily ty hry a BL stereotyp, že se nejedná o gaye, tak ten strach z mylného odhadu sexuální orientace a opatrné sbližování v ještě stále konzervativním prostředí byly velmi výstižné. Uhánění staršího mladším přímo roztomilé (jako že obráceně by asi nebylo). A taky mám rád sladké. Ale takhle přeplácané bych už nejedl. // 60% ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Uff ... tak to byla jízda, japonská jízda! Malé, milé, jemné, lehké, příběh jednoduchý a nikam neodbíhal, vytříbené, oba herci (36 a 28 let) to zahráli krásně. Naprostá spokojenost 1010109 ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama