Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (795)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príliš psychedelické a nepríjemne vtieravé. Štyria humanoidi mali tváre ako maškary. Seriál obsahoval niečo temné a podprahové. Neviem ako deti so svojim zvláštnym vedomím a špecifickým vnímaním skutočnosti, ale mne sa raz snívalo, že mi Tinky vykrúca ruku, bolesť som cítil ešte aj po prebudení. Nevkus môže mať ničivé následky. Dávam bod, pretože to vyvolalo aspoň strach. ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Všimli jste si toho skrytého podtextu?? ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně.'' ,,Ano, půjdeme do jeskyně'' ,,jasně, jdeme do jeskyně'',,pojďme do jeskyně!'' pravily infantilní barevné postavičky a vydaly se kam? Inu, do jeskyně, přeci! ,,A tetí, to se mi tak líbilo, ještě jednou?'' ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně. ,,Ano, půjdeme do jeskyně''..... Tak abyste věděli, teta sice jsem, ale to tetí neplatilo na mě. To totiž bylo zahrnuto v jednom díle. Přesně tak! Vše se opakuje! Už jste si všimli toho skrytého podtextu?? ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky se jednou začas nechám ukecat a dobrovolně „mučit“ nějakou tou pitchovinou, jo sázka je sázka. Někdy to odnesu nějakým tím romanťákem, jindy přijde na řadu kokotina určená děckám, nebo nějaká céčková komedie a tohle byla vážně neskutečná sračka…Ve své době jsem tohle míjel bez povšimnutí (pamatuju si jen tu parodii v Tele Tele), nicméně mí vykutálení přátelé měli pár dílů nahraných pro děcka a tak jsem při společně tráveném víkendu kývl, že to risknu – no vydržel jsem tupě zírat asi na tři-čtyři a půl dílu a nechápu, jak tohle může vůbec někdo pouštět dětem a nebýt za ten výplach mozku soudně stíhán. Ty vole ty čtyři kreatury, otřesná melodie – čistý masochismus – musel jsem to spláchnout pár pivkama a rumíkem, abych z toho neměl doživotní následky… ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kdy už konečně všichni pochopí, pro jakou věkovou skupinu je seriál určen a že české dabingové studio nezjistilo, že na chlup dvě stejné scénky mají být ve dvou různých jazycích? Malí předškoláci a předmateřinkáči mají tak ve světě možnost pochytit základy druhého jazyka stejně rychle jako toho mateřského. Nic víc, nic míň. Takže se buďto vžijte do role vychovatele, který používá "Teleblbíky" na zvládnutí výslovnosti jednotlivých hlásek a barev, například, nebo zapřemýšlejte o tom, jak ideální by bylo, kdyby se jeden panák jmenoval třeba Rára a společně si servírovali rohlíky. Lokalizace se podceňovat nemá. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

No neviem, absolútne nevhodné pre dospelých, deti to nebaví, kostýmy sa nehodia ani pre smetiarov do sídlisk a pošahaná pesnička stále dookola hrajúca by sa mala každá jej kópia radšej odstrániť z povrchu Zeme. Ale hlavne by mali hlavných protagonistov a štáb dať kompletne vyliečiť do našej nitrianskej nemocnice nech im ešte viacej haraší :-D. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • V katolickém Polsku byl seriál vyšetřován pro údajnou propagaci homosexuality. (Zodiak455)
  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama