Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Éééch. Ááách. Óóóch. Vážně to nejsou zvuky z blízkého SM salonu? Srovnávat to s Krtečkem, jak se o to tu a tam pokouší zastánci této šou, považuji takřka za rouhání. Krteček má vždy jasně vymezený děj, uchopitelné postavy, logický vývoj situace, srozumitelné emoce a odpovídající reakci postav. Tohle je způsob debilizace lidské osobnosti v jejím zárodku. Parta prdelatých beztvarých bezpohlavních kreatur cosi žvatlá a to cosi žvatlá stále dokola. Vychovávat děti? Věnovat se jim, hráti si s nimi, ale NIKDY jim nepouštět tohle. ()

Lavran odpad!

všechny recenze uživatele

Lekce z brainwashingu pro pokročilé. Tohle svým dětem může pustit opravdu leda tak totální masochista a asociál. Ono i sledování z recese nebo za trest je potenciálně nebezpečné, a to nejen pro dospělé. Lekce z brainwashingu pro pokročilé. Tohle svým dětem může pustit opravdu leda tak totální masochista a asociál. Ono i sledování z recese nebo za trest je potenciálně nebezpečné, a to nejen pro dospělé. Lekce z brainwashingu pro pokročilé. Tohle svým dětem může pustit opravdu leda tak totální masochista a asociál. Ono i sledování z recese nebo za trest je potenciálně nebezpečné, a to nejen pro dospělé. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím nevím ale po shlédnutí této naprosté hovadiny kde se neustále opakují fráze a hovadiny typu tuly tuly, Dipsy, Lála, Pó, Tinky Winky atd. Se ptám komu byla tato pitomost určena?Ještě navíc ve vysílacím čase někdy od pěti od rána! Možná tak pro všechny ústavy sociální péče, domovy důchodců, blázince a pro všechny ty kteří třeba jen pracují v noci! Jaké cílové skupině? To chcete mít z dětí naprosté dementíky! Tento film a další podobné už víckrát néé. Ať skončí někde v propadlišti dějin nebo ať je někdo navždy zavře a už nikdy nevyndá. Tento brak který je údajně určena těm nejmenším kterým se to možná líbí, a mi starší to podle nich jen prostě nemůžeme pochopit a objektivně posoudit. Podle dr. Železného který tuto hovadinu vždy tak proslule chválil a vyzdvyhoval do nebes, a vždy nám všem říkal že je to vlastně takový malý-velký večerníček či raníček pro všechny naše vysokoškoláky (nebo alespoň tak oblíbený v této cílové skupině), to mě naprosto vyrazilo dech a zvedlo ze židle. To si myslel že jsou všichni vysokoškoláci tak blbý a nemají svůj vlastní názor! Už nikdy víc a to pro nikoho, děti by za chvíli byli ještě více dementní!!! ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku bych tomu dal za ten úkaz, že tohle nějakej génius vymyslel, byl schopnej to prosadit ve své televizi a pak to ještě úspěšně importoval do dalších zemí, spolu s debilním merchanidisingem typu plyšák TinkyDinky a ručník Gipsy. Ale vážně - tohle je skutečné dno zábavy, naprostá vymejvárna mozků a dílo, které vystihuje slovo odpad! ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Jelikož moje představivost (a životní zkušenosti) mi dovolí hledět na svět i zorným úhlem dvouletého dítěte, mohu tento seriál fundovaně a objektivně ohodnotit jedině správně - plným počtem. A vy, bulíci, co už nejste ani trochu děti ani vlastní děti nemáte, nám do toho nekecejte, když tomu nerozumíte. Jo - a ty svoje odpady odneste do popelnice - ať tady nezapáchají jen proto, že vy jste nezachápali. A pozor - není to odpad směsný, ale směšný... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Ústredná pieseň s názvom Teletubbies Say "Eh-oh!" sa stala hitom a v decembri 1997 sa v rebríčku UK Singles Chart dostala na prvé miesto. (Raccoon.city)
  • Nikky Smedley (Laa-Laa) sa k úlohe v seriáli dostala vďaka inzerátu v novinách. (Raccoon.city)
  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama