Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Viem si predstavit, ze keby som mal 2-3 roky, zral by som to ako divy. Hra farieb a jednoduchych zvukov...Jeden zo serialov, ktory rodicia miluju. Mozu si totiz aspon na sekundu oddychnut od neustale skriekajucich babies ;-)...ehm, aspon si to myslim...ked budem mat vlastnu skusenost a bude opacna ako som cakal, ihned menim hodnotenie...;) ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Chcete-li svému dítěti vymýt mozek a udělat z něho dementa, tak mu s radostí pravidelně pouštějte Teletubbies! Dětský mozek by se měl odmalička vyvíjet a ne byt degradován tímto hnusem. Za tím si stojím a argument, že je to určeno pro naprosto nejmenší publikum je zcestný, protože má druhá věta přesně na tohle poukazuje - klidně to ještě zopakuji: dětský mozek by se měl vyvíjet a být ovlivňován něčím, co podpoří jeho kreativitu a nezpůsobí demenci. :-) ()

Reklama

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté a nepřekonatelné dno dětské televizní zábavy. Kdybych si ještě cintal na košili a kadil do plínek, možná by se mi to líbilo, to nepopřu. Ale každé dítě, které už ví, že se dá televize i vypnout, by už při úvodní znělce mělo právě tohle učinit. Bohužel se tomu tak neděje a čtyři dementní barevní kamarádi tak mohou znovu a znovu likvidovat další a další mozkové buňky našich potomků spolehlivěji, než to u nás dospěláků dělá alkohol. Seriál postavený na čtyřech pazvucích prostě boří všechny bariéry a vůbec bych se nedivil, kdyby se z dětí, často sledujících tuhle "úžasnost" staly časem jen blekotající individua, chovající se právě tak, jako ti čtyři nablblí mimozemšťani, případně konající veškeré své potřeby taky do plínek. Jsem pro úplný zákaz veřejné produkce podobných kravin. DOPLNĚNO V R. 2009: I náš tříletý syn se na Teletubbies podíval s lehkou nedůvěrou a podruhé je již pustit nechtěl... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Teletubbies" - Tinky Winky, LaaLaa, Po a Dipsy - štyry odporné, vtieravé, primitívne, stupidné rasovo a druhovo nezaraditeľné postavičky, ktoré degenerujú myslenie, vývoj a inteligenciu najmenších divákov. Je to absolútne dno detského televízneho vysielania. Len idiot alebo totálny ignorant môže dovoliť pozerať svojim potomkom na túto kreténsku zhovadilosť. Je smutné, že sa tento anglo-americký debilizmus dostal aj na naše obrazovky. Je to odpad! ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Všimli jste si toho skrytého podtextu?? ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně.'' ,,Ano, půjdeme do jeskyně'' ,,jasně, jdeme do jeskyně'',,pojďme do jeskyně!'' pravily infantilní barevné postavičky a vydaly se kam? Inu, do jeskyně, přeci! ,,A tetí, to se mi tak líbilo, ještě jednou?'' ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně. ,,Ano, půjdeme do jeskyně''..... Tak abyste věděli, teta sice jsem, ale to tetí neplatilo na mě. To totiž bylo zahrnuto v jednom díle. Přesně tak! Vše se opakuje! Už jste si všimli toho skrytého podtextu?? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • Po prvých epizódach Teletubbies chodili sťažnosti od rodičov na ich strašidelný výzor, desivé zvuky a hrôzostrašné pokriky. Cieľová skupina škôlkárov pri nich trpela pocitmi úzkosti, preto sa filmári rozhodli pretočiť hororové sekvencie tak, že do deja zakomponovali vtipné zvukové efekty a dialógy prepísali tak, aby vyzneli ako priateľské doberanie. (Raccoon.city)
  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama