Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

rostsoft odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je příšerná sračka. Bohužel jsem na to začal koukat v době, kdy to mělo kolem 65 %. Začít dnes, raději bych to vynechal. Je to strašná nuda, herecké výkony jsou naprosto příšerné. Hlavní hrdinka se díky naprosto zbytečným flashbackům ukazuje jako úplná namyšlená kráva. Celý tento snímek tyto flashbacky naprosto kazili. Dovedu si představit, že by se z toho nechal sestříhat koukatelný 90minutový film. Jenže to je bohužel úděl vícero děl. Nasekají tam flashbacky, aby zaplnili hluchá místa a natáhli celý seriál. Navíc u tohoto seriálu tyto flashbacky neměly žádný význam pro děj, který se odehrává. Prostě spadli s letadlem, a jediná přeživší se snaží zachránit si holý život, a o tom to také mělo být. Proč do toho tahat její minulost. ()

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele

Z popisu epizody 5: „Vzpomínky z mládí jí cestou někdy pomáhají a někdy ji spíš zdržují.“ Ono ty vzpomínky nezdržují jenom ji. Bohužel teda (ale extrémně moc) zdržují děj. Kdyby se komplet všechny vzpomínky vystřihly a ze série by se udělal cca padesátiminutový film, přičemž by se celá první epizoda klidně mohla nechat tak jak je, tak by to mohlo být na 4 hvězdičky. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak tady fakt nic. Opravdu nečekejte nějakej survivor o tom, jak se borka po pádu letadla snaží dostat zpět do civilizace. Žádný Bear Grylls nebo Na ostří nože se opravdu nekonají. Tady hrají jim vnitřní pochody, a to je prostě tragédie. Všudypřítomné flashbacky totálně o ničem a typka je každým dílem protivnější. Nemluvě o zbytečnosti všeho toho okolo, kdy je asi jasné, že tvůrci prostě na pořádnou akci neměli peníze, tak museli zalepit čas co možná nejlevněji. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu nepochopený touchy feely survival, který není klasickým dobrodružným thrillerem tak, jak by člověk původně očekával, ale spíše jakási psychologická terapie, kde se v harmonii potkává minulost a přítomnost, fikce a realita, v příběhu o vyrovnávání se s vlastními traumaty. Je to sice děsně uhlazené a doslovné, ale v téhle rovině to funguje vcelku dobře. Survival fanoušky to ale asi moc neuspokojí. Krom toho, že je to přehlídka základních žánrových klišé bez větší přidané hodnoty, tak i hlavní hrdinka je klasický ufňukaný mileniál s nijak zvlášť vyvinutým... ehm, pudem sebezáchovy (jinak ehm... bez výhrad), což je sice hezky realistické a divák, jako já, se s tím lehko ztotožní, ale zároveň to umí být taky pěkně frustrující (bo já, tss, internetový odborník na všechno, bych takové cypoviny určitě nedělal ofc). Není to úplně zlý seriál. Je to záležitost, která dost kašle na nějaká žánrová očekávání a jde si cestou, jež rozhodně nesedne každému. Už jen ten silný ženský režisérský otisk o lecčems vypovídá. ()

paber778 

všechny recenze uživatele

První díl nalákal - ale to by nesměl být Netflix.  Obléknout se do vody, aby jí nebyla zima, převařovat nejčistší vodu na světě a banální otravné flashbacky - to si  tvůrci dělají prdel? Kdo a pro koho to točí - je snad nastupující generace úplně vypatlaná? Celkově konstatuji, že dobré nebo aspoň koukatelné filmy se už přestaly točit, to co se nyní na Netflixu a HBO nabízí jsou zoufalé multikultitranssračky. Jeden bod přiznám za krásnou přírodu. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno